Klemen Slakonja odkrito o življenjskih prelomnicah, ki so se mu zgodile in o tem, kako se je soočil z njimi

Klemen Slakonja odkrito o življenjskih prelomnicah, ki so se mu zgodile in o tem, kako se je soočil z njimi (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
3. 3. 2021

Je odličen igralec in voditelj, ki ga trenutno spremljamo v priljubljenem šovu Kdo si ti? na Planet TV-ju.

Hkrati pa je družinski človek, ki je izjemno ponosen na svojo partnerko Mojco Fatur in tri otroke, Ruja, Leva in Mila. Pred kratkim je v intervjuju iskreno spregovoril o svojih življenjskih prelomncah in o tem, kako se je soočil z vsem skupaj.

"V mojem življenju sta se zgodili dve pomembni prelomnici. Prva so seveda otroci. Ko pridejo na svet, se vse prioritete v trenutku obrnejo na glavo. Druga prelomnica pa je bila Mojčina diagnoza in njeno spoprijemanje s smrtonosno boleznijo. Ko se zaveš, kako minljivi smo, da je vsak naslednji trenutek lahko tudi zadnji.

Zato nisem več videl smisla v ukvarjanju s stvarmi, ki me ne navdušujejo. Življenje je prekratko, da bi bil zagrenjen. Ponosen sem na to, s kakšno vero in predanostjo je Mojca stopala po poti ozdravitve, da sem bil lahko ob njej, gledal, se čudil in se ob tem ogromno naučil."

Vir: revija Zvezde Lady

Dodal je še, da je tako prvič prišel v stik z meditacijo, ki mu pomaga, da ostane osredotočen in da ga negativna čustva ne odnesejo.

Priporočamo