Klemen Slakonja: Odlične imitacije močno odmevajo

Klemen Slakonja se je izkazal kot izvrsten interpret, igralec in imitator v spotu Slovenija Will Win. (foto: Youtube) Youtube
Vir: Govori.se
1. 3. 2012

Odlčne imitacije, ki jih je igralec Klemen Slakonja združil v video skladbe Slovenija Will Win na finalnem večeru letošnje Eme 2012, zdaj odmevajo povsod.

Klemen si je, kot pravi sam, že poleti zamislil takšen zaključek imitacij, ki smo jih spremljali in s katerimi nas je navduševal vso sezono oddaj Misija Evrovizija. Zadnji mesec pred oddajo Misija Ema 2012 je Klemen tako pripravljal avtorsko besedilo in glasbo za skladbo, ki sta jo v končni obliki naredila z znanim slovenskim avtorjem in aranžerjem Boštjanom Grabnarjem.

Klemen si je v glavi naredil sicer načrt tega kako bo izgledal tudi videospot, ki so ga kasneje posneli v studiu Radia Slovenija, pri spotu pa je sodelovalo veliko ljudi, ki so vsak posebej doprinesli k uspehu in končnemu izgledu. V treh snemalnih dnevih je tako nastala prava Youtube uspešnica, ki je v le nekaj dnevih od Eme že dosegla številko 60.000 ogledov.

Več o tem kako je nastajal spot One Man Band Aid - Slovenija Will Win si lahko preberete v sredo v reviji Lea.

Priporočamo