Klemen Slakonja: Postal bo očka!

Vir: Lea
15. 9. 2011

Medijsko zelo skrivnosten, a nadvse priljubljen voditelj Klemen Slakonja, ki je že lep čas v ljubezenski zvezi z Mojco Fatur, eno od odličnih in vodilnih gledaliških igralk v Gledališču Koper, v zadnjih tednih skače od veselja.

Razlog, da je bila vroča ljubezenska nit med Mojco in Klemenom v preteklih mesecih tako močna, je ta, da je otroška štorklja pred kratkim z veseljem potrkala na njuna vrata. Iz skritih virov smo izvedeli, da je to še zelo tajna novica, o kateri medijca ne želita govoriti.

Vročo novico o Mojčini ponovni nosečnosti smo želeli preveriti iz prve roke, a je njen telefon, žal, zvonil v prazno. Kot zanimivost dodajmo, da ima gledališka igralka iz nekdanje ljubezenske zveze z gledališkim režiserjem Luko Martinom Škofom, sinom legendarnega igralca Janeza Škofa, hčerko Milo, ki jo je duhoviti igralec in voditelj prihajajoče oddaje Misija Evrovizija na RTV Slovenija Klemen Slakonja sprejel, kot bi bila njegova.

Igralskemu paru in bodočima staršema uredništvo Lee iskreno čestita, saj se bosta morala tako Mojca kot njen Klemen v zelo kratkem ob njuni največji ljubezni, igralstvu, naučiti še tiste najbolj pomembne življenjske vloge – vzgajanja otrok.

Priporočamo