Klemen Slakonja razkril, kje sta z Mojco Fatur uživala sama, brez njunih otrok

Klemen Slakonja razkril, kje sta z Mojco Fatur uživala sama, brez njunih otrok (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
2. 9. 2020

Voditelj in igralka sicer veljata za par, ki svojo zasebnost skriva, a tokrat sta naredila izjemo.

Klemen je namreč na svojem Instagram profilu razkril, kje sta preživela nekaj romantičnega časa v dvoje, medtem ko njuna sinova Lev in Ruj nista bila z njima.

"S @faturmojca sva dolgo cincala kje naj preživiva tistih par poletnih dni brez otrok in se na koncu odločila za @triglavbohinj. Razgled za milijon €, izjemna prijaznost čisto vseh zaposlenih in fantastična hrana! Vse to naju je popolnoma prevzelo. V @restaurant_triglav_bohinj (@damirsalkic) prisluhnejo vsaki želji in se potrudijo, da ti postrežejo s pravo mojstrovino, okusno in privlačno za oko. Pika na i romantičnega oddiha pa je zagotovo kosilo sredi Bohinjskega jezera, v sodelovanju z @alpinsport_bohinj."

Ob koncu je Klemen še zapisal, da ne gre za plačano objavo ter da z Mojco podpirata odlično. No, mogoče bodo njegove besede še koga vzpodbudile, da se malce razgleda po krajih, ki jih je obiskal priljubljeni voditelj in se odpravi tja na kakšen izlet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S @faturmojca sva dolgo cincala kje naj preživiva tistih par poletnih dni brez otrok in se na koncu odločila za @triglavbohinj. Razgled za milijon €, izjemna prijaznost čisto vseh zaposlenih in fantastična hrana! Vse to naju je popolnoma prevzelo. V @restaurant_triglav_bohinj (@damirsalkic) prisluhnejo vsaki želji in se potrudijo, da ti postrežejo s pravo mojstrovino, okusno in privlačno za oko. Pika na i romantičnega oddiha, pa je zagotovo kosilo sredi Bohinjskega jezera, v sodelovanju z @alpinsport_bohinj. In NE, to ni plačana objava. Podpiramo odlično! #nofilter #oddihvdvoje #napolnjenebaterije #bohinjskojezero #bohinjlake #vacation #ifeelslovenia💚

A post shared by Klemen Slakonja (@klemenslakonja) on

Priporočamo