Klemen Slakonja v družbi Jurija Zrneca: Bosta deležna stoječih ovacij?

Klemen Slakonja prav vsak koncert lucidno oplemeniti s svojimi domislicami v danem trenutku. (foto: ALEKSANDRA SAšA PRELESNIK) ALEKSANDRA SAšA PRELESNIK
Vir: Lady
6. 3. 2019

Klemna Slakonjo, dramskega igralca, pevca, televizijskega voditelja in izvrstnega imitatorja, čakajo še tri velike ponovitve vrhunske glasbene komedije, v kateri nastopa z Big Bandom RTV Slovenija.

Doslej vsakič nagrajen s stoječimi ovacijami za velike koncerte, ki jih organizira skupaj s Špas teatrom, pripravlja še dodatna presenečenja s posebnimi gosti. Tako se bo na odru Hale Tivoli 21. marca znašel z gledališkim kolegom, igralsko legendo Jurijem Zrnecem, ki s svojimi igralskimi razsežnostmi še dodatno obogati že tako odličen program. Jurij, ki Klemnu šaljivo pravi 'amater' zaradi njegovih rosnih 33 let, bo tako zagotovo še dodatno popestril to veličastno glasbeno predstavo, ki jo je Klemen ustvaril skupaj z dirigentom ter aranžerjem Lojzetom Krajnčanom.

“Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki sva jih združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi ... Pri tem ne gre za preoblačenje v like, predvsem pojem s svojim lastnim glasom, vse skupaj pa začinim še z imitacijskimi vložki. Uživam in zato sem vesel in hvaležen, da z mano uživajo tudi gledalci,” je po treh razprodanih koncertih povedal Klemen.

Besedilo: A. P. K. // Fotografija: Aleksandra Saša Prelesnik

Priporočamo