Kljub milijonom si Meghan Markle obleke izposoja pri princu Harryju

Kljub milijonom si Meghan Markle obleke izposoja pri princu Harryju (foto: Profimedia) Profimedia
5. 11. 2018

Vojvodinja Meghan Markle ima v svoji garderobni omari na voljo številne kose svetovne visoke mode, a še vedno rada zaide v omaro princa Harryja in nosi njegove modne kose.

Že res, da ima vojvodinja Meghan Markle na voljo milijone in da si lahko privošči katerikoli modni kos na svetu, a to še ne pomeni, da ne zahaja rada v omaro svojega soproga, princa Charlesa.

Ko sta se Meghan in Harry sprehajala po čudovitem parku Redwoods Treewalk Rotorua na Novi Zelandiji, se je vojvodinja pojavila v nekoliko nenavadni modni kombinaciji. V park je prišla oblečena v toplo zimsko jakno svojega soproga in kljub temu, da ji je bila nekoliko prevelika, se je zdelo, da v njej zares uživa.

Meghan na sprejemih navadno nosi drage modne kose vrhunskih modnih oblikovalcev, a na sprehodih še vedno najraje nosi športno obutev in modne kose v katerih se počuti udobno in v katerih se zares lahko povsem sprosti.

Princ Harry si ni mogel pomagati, da svoje lepe žene ne bi slikal v njegovi zimski jakni in nastala je čudovita fotografija, kjer se že vidijo obrisi njenega nosečniškega trebuščka.

Priporočamo