Domači trači Promocijsko sporočilo

Klub Top: Kaj se bo dogajalo v maju?

10. 5. 2012 | Vir: Govori.se
Deli

Že danes boste lahko uživali v ritmih DJ Sylvaina, Lare Love, Lovra Ravbarja ter Petra Golda&DJ Maja.

V Klubu Top bo tudi v mesecu maju pestro. Objavljamo obsežen program.

četrtek, 10.5.2012

SUMMER TOUCH with MEGA BON

DJ SYLVAIN, LARA LOVE (voice), LOVRO RAVBAR (sax), PETER GOLD & DJ MAJ

petek, 11.5.2012

COLLEGIUM SPRING BREAK PARTY

SPRING BREAK FESTIVAL...pridi, okusi in se spomni ... kar si doživel v Rovinju in Kanegri!

Prihaja odbit in s pozitivno energijo nabit žur, ki nas bo popeljal nazaj v trenutke SPRING BREAK norije, veselja, plesa in predvsem v nepozabne spomine na najbolj odbite trenutke SPRING BREAKA s Collegiumom.

DRESS CODE: Spring Break

Music: LITTLE LOVE with ABRAM & SALINAS

sobota, 12.5.2012

FASHION NIGHT SEDUCTION

Okus poželenja. Mamljiv vonj nabit s pozitivno energijo. Očarljivi pogledi lepih deklet, ki zastirajo poglede postavnih fantov. Dogodivščina, ki se v noči utaplja v soju bleščic, žarmetov in glamurju vas bo popeljala v nov svet užitkov. V svet, kjer so trendi sedanjost oviti v posebno klubsko glasbeno poslastico. Bodi del naše zgodbe in se pridruži vsem, ki strmijo k uspešnemu življenju ustvarjajo lastno kariero, kujejo nove ideje in potrebujejo pravo mero ekostične zabave.

Seduction party! Dress to SEDUCE! Think SHEER! Think MYSTERIOUS!
Think PROVOCATIVE!

TRUE HOUSE SOUND BY: Tomy D'King, Chulliano Lexias, Sun-D.

sreda, 16.5.2012

R'new'B with CHALLE SALLE&ADAM VELIĆ – concert & official music video premiere

Challe Salle je raper, ki predstavlja novo generacijo glasbenikov. Znan je predvsem po svoji simpatičnosti, po edinstvenem načinu "pljuvanja" rim in po tem da najraje piše tekste za nežnejši spol. Poleti 2010 je skupaj s kolegom Manchetom in ekipo DeeJay Time posnel poletno uspešnico z naslovom Nočm it domov. Skupaj sta uradno prva slovenska raperja, ki sta repala na house podlago. Jeseni leta 2011 je slovensko sceno šokiral z zelo čustveno pesmijo in videospotom Midva. V prvih dveh mesecih je video na spletni strani youtube dosegel 200.000 ogledov, številka pa se iz mesca v mesec veča. V letošnjem letu je usmeril pozornost nase in dvignil veliko prahu s svojim kontroverznim videospotom in pesmijo To je to. Nadaljuje v tem stilu, saj je konec aprila skupaj z pevcem Erikom posnel videospot za pesem Do konca. Označujejo ga za najbolj sexy hip hop spot v zgodovini Slovenije. Na nastopih publika nori ob vseh uspešnicah, znani pa so tudi komadi: Prati svoje snove, Rap je u modi, Nedotakljiva, Party Non Stop itd. Trenutno snema svoj prvi album Kristalno Jasno, zelo pričakovan pa je tudi nov videospot za nov življenski videospot, ki naj bi izšel še ta mesec.

četrtek, 17.5.2012

2nd OFFICIAL BRUTAL PARTY

BRUTALNO.SI organizira BRUTALNE zabave, kjer se lahko popolnoma prepustite valu pozitivne energije in pozabite na vsakodnevne težave, ki nas spremlajo skozi življenje.

Brutalno.si in ekipa Beatrunner bosta letos izvedla drugi najbolj BRUTALNI spektakel v Ljubljani. Vabljeni na najbolj nori, vroči in sexy dogodek v Sloveniji!

Vodilo zabav je enostaven... "žuraj brutalno"

Čaka vas brutalna zabava in brutalno nora top Dance and House TREND Music all night long!

Je tvoj način življenja brutalen!?

Torej bodi brutalen in se nam pridruži!

Izkusi BRUTALNO zabavo!

Dress code: Sexy oz. brutalno.

DJ's: DJ MARINO, DJ BERNY, MC PIERRE

petek, 18.5.2012

DEEJAY TIME

Ekskluzivno v klubu top vrhunska zabava najbolj udarne radijske oddaje na radiu salomon, deejay time. v živo najbolj udarni ritmi letošnje pomladi in prihajajočega poletja, za nekatere pa tudi čisto pravi after maturantske parade. brez izgovorov in milosti bo štart ob 22 uri. Najglasnejša zabava nad mestom, vrhunska kombinacija za najboljšo publiko na svetu v najlepšem mestu na svetu.

sobota, 19.5.2012

GOLDENHOUSE presents OHM festival pre-party

Goldenhouse je izraz za vse najboljše kar house glasba ponuja v tem trenutku.

Guest DJ: VICE VICIOUS(Carpe diem) - Deep, vocal, tech-house

Mladi talentirani resident legendarnega Carpe Diema na Hvaru ima veliko več izkušenj in referenc, kot bi jih imajo navadno dji pri njegovih letih. Vrtel je že z svetovnimi zvezdniki kot so Alex Gaudino, Kenny Dope, Kurd Maverick, Steve Angello, Tom Novy... Glasba ga je ponesla z rodnega Hvara tudi po svetu, vrtel je na Enter Music Festivalu 2010, po različnih klubih v ZDA in Kanadi. Avtor mnogih kompilacij (Vicious Groves) je mojster trenutka in lokacije, znajde se na velikih odrih, prav tako pa v malih intimnih klubih. Pripravljen je, da poda popolno izkušnjo vroče hvarske noči v Carpe diemu tokrat v klubu TOP v Ljubljani.

Guest DJ's: VICE VICIOUS (Carpe Diem), KORS (BeatBang), PETER GOLD (Ambasada records)

sreda, 23.5.2012

BALKAN BOYS – concert & balkan party

Powered by MY DESTINATION.

Začetki zasedbe Balkan Boys segajo v september leta 2009. V njej so združeni mladi, talentirani glasbeniki, dijaki Konservatorija za glasbo in balet v Ljubljani. Na pobudo Roka Nemaniča - Nema  so se združili v zasedbo, ki jo v etno / folk balkanski glasbi najbolj pritegujejo močni, temperamentni ritmi. Njeni člani so, poleg vokalista in trobentača Roka Nemaniča – Nema, še: trobentač - Blaž Švigelj, harmonikar - Jaka Kastelic, baritonist - Primož Petohleb, saksofonist - Tadej Šepec in bobnarja Tilen Zakrajšek ter Dejan Vunjak.

Skupina Balkan Boys prisega na balkanske ritme...

četrtek, 24.5.2012

PLAYBOY PARTY

IZBOR DEKLETA LETA 2012 z Vidom Valičem

Playboyeva dekleta meseca Anka Bulovec, Giulia Cobez, Sara Merčnik in Manca Zupan Vas vabijo, da se jim 24. maja 2012 ob 22. uri pridružite v ljubljanskem klubu Top, kjer bo Vid Valič v Vaši odlični družbi razglasil Playboyevo dekle leta 2012 in nazdravil ob 11. rojstnem dnevu slovenskega Playboya. Poleg nepogrešljivih zajčic bodo navzoča tudi druga dekleta, ki so vas zapeljevala z naslovnice Playboya.

petek, 25.5.2012

TOP SINGLES PARTY (ona-on.com) NA DAN MLADOSTI

Tovariši in tovarišice! Za vse pionirje, mladino in mlade po srcu, ki jim Dan Mladosti ostaja v lepem spominu, pripravljamo prav posebno srečanje, druženje in žuranje na ta dan – Štafeta samskih.

25. maja 2012 se dobimo nad mestom, v klubu TOP. Štafeta se začne ob 22h!

Na plesišču se bomo vrteli ob ritmih glasbe iz 80-ih in 90-ih. Večer bomo popestrili z brezplačnim welcome drinkom (pohitite, saj je število omejeno), zanimivimi gosti, matchmaking igrami in še in še. Simpatični Ona-On.com animatorji in animatorke bodo poskrbeli za animacijo vi pa za to, da se bodo kresale iskrice.

sobota, 26.5.2012

PARIS MEETS DUBAI

"We Love Going To Clubs, We Love Playing Records, We Love Staying Up Late, We Love House."

Naš nastop nikoli ni samo glasbeni dogodek ampak vam vedno lahko ponudimo veliko več! Naš cilj je narediti vsako zabavo nepozabno z našimi improvizacijami in zvočnimi efekti s tem, da združujemo house glasbo z live act podporo saksofona. Ker nam nikoli ne primanjkuje energije in ker smo vedno posebni v svojem pristopu je z nami ŽUR zagotovljen.

Fautering DJ's: MR.PARIS & TEE-CHECK

ARMATRONIS (sax, electrical guitar), warm up: AMADO SALLINAS

sreda, 30.5.2012

R'new'B with EDO MAAJKA

S svojimi iskrenimi in brezkompromisnimi rimami ter energičnim nastopom osvaja publiko kjerkoli nastopi.

Edo s svojimi odličnimi besedili obravnava tekočo problematiko in to na mojsterski način, polno majhnih detajlov in humorja.

Edo velja za izvrstnega reperja in koncertnega virtuoza, morda najboljšega v regiji.

Edo bo predstavil svoj novi album Štrajk mozga. Nastopil z Dj Soulom in Frenkiem.