Kmetija: Alexander Bakharev-Rus je izločil svojo simpatijo Anno Paynich!

Kmetija: Alexander Bakharev-Rus je izločil svojo simpatijo Anno Paynich! (foto: POP TV) POP TV
6. 12. 2018

Kmetija se približuje koncu in v igri za 50.000 evrov je sedaj ostalo samo še pet tekmovalcev. Za glavno nagrado na letošnji Kmetiji se tako še potegujejo: Alexander Bakharev, Aneta Andollini, Denis Toplak, Franko Bajc in Nik Triler.

Izbira razuma ali izbira strahu?

V resničnostnih šovih je pač tako, da prideta pri pomembnih odločitvah velikokrat navzkriž odločitev, ki jo narekuje razum in odločitev, ki jo narekuje srce. To se je še kako pokazalo pri odločanju za izbiro drugega dvobojevalca pri Alexandru Bakharevu-Rusu, ko je na koncu prevladala odločitev razuma in je za svojo dvobojevalko izbral Anno Paynich.

Anna Paynich

Dvoboj v znanju

Če je Alexander v marsikateri situaciji deloval malce nerazumevajoče, predvsem zaradi preglavic, ki mu jih povzroča slovenščina, se je na presenečenje marsikaterega gledalca, v dvoboju znanja kar dobro izkazal. Dvoboja sicer ni dobil, a kot bi lahko rekli po domače, tudi ni pogrnil na celi črti. V dvoboj je s svojo simpatično hudomušnostjo vnesel tudi smeh, ki bi bil v preteklosti še kako v dobrodošel na Kmetiji.

Dvoboj v spretnosti

V spretnostnem dvoboju se je bolje izkazal Alexander in s tem izenačil rezultat na 1:1. Zaradi izenačenega rezultata je sledil dvoboj v moči.

Dvoboj v moči

Za dvoboj v moči načeloma velja, da ima v primeru ko sta dvobojevalca moški in ženska, ima premoč moški tekmovalec in zagotovo je tudi to botrovalo k temu, da je Alexander dvoboj v moči dobil in s tem posledično izločil iz igre, tik pred finalom, svojo simpatijo Anno Paynich.

porotniki

Bosta Anna in Alexander še gojila enake medsebojne emocije kot do sedaj?

Zagotovo odločitev Alexandra, da za dvobojevalko izbere Anno, ni ravno voda na mlin njunemu odnosu. Pred časom sta si Anna in Alexander namreč obljubila, da se medsebojno ne bosta izbrala za dvobojevalca, kar je Anna spoštovala, Alexander pa ne. Kmalu bo jasno, kako se bo njun odnos razvijal v prihodnje, saj Anna ostaja na Kmetiji kot porotnica pri ocenjevanju tekmovalcev, ki so še ostali v igri za glavno nagrado in med njimi je trenutno tudi še Alexander. Se bo Alexandru odločitev, da izbere Anno za svojo dvobojevalko in jo je sedaj tudi izločil, maščevala!?

Aleš-Rod Foto: POP TV