Kmetija: Kdo si po mnenju Damjana Gjerkeša najbolj zasluži zmago?

22. 11. 2017 | Vir: Lady
Deli
Kmetija: Kdo si po mnenju Damjana Gjerkeša najbolj zasluži zmago? (foto: arhiv POP TV)
arhiv POP TV

Damijan Gjerkeš je moral kmetijo zapustiti po izgubljenem dvoboju z Borisom, za katerega sam pravi, da je bil vnaprej dogovorjen. "Po tem, ko sem se odločil, da kmetijo zapustim, sva se z Dejo dogovorila, da odidem z Borisom v dvoboj, po izgubljenem dvoboju pa jo postavim za glavo družine."

Za vstop in sodelovanje v šovu Kmetija ga je pregovorila prav hčerka Deja. Sam ni želel sodelovati, ker ne mara izpostavljanja.

"Tega nisem vajen in mi je ob tem neprijetno. Raje sem v ozadju." Že takoj na začetku bivanja na Kmetiji je opazil, da je večina sotekmovalcev proti njima. "Ni jim bilo všeč, da sva s hčerko skupaj v isti družini. Po vsej sili so naju želeli ločiti, da ne bi bila več skupaj."

Strinja se, da bi bilo bolje za njiju, če bi bila vsak v svoji družini. Pravi, da se je v šovu s Sabino toliko prerekal, kot se v zunanjem svetu ni v dveh letih. Za Katjo misli, da je odkrita, a na žalost preveč pod vplivom tekmovalcev v nasprotnem klanu. "Katja ti pove, kar si misli. Tudi ti lahko poveš njej. Ne goji nobene zamere in je punca na mestu."

Na vprašanje, komu bi privoščil zmago, odgovori, da mu je vseeno, ker od tega tako in tako ne bi imel nobene koristi. "Najbolj bi si jo zaslužil Mitja, ker ni zahrbten in pokvarjen. Zagotovo je ne bi privoščil Sabini, ker deluje brez pameti, in Moniki kot največji igralki."

Damijan ima poleg Deje še leto dni mlajšo hčerko. Ko je prišel domov, so ga pričakali vsi domači skupaj s prijatelji, s katerimi so se veselili do jutranjih ur. Njegov delovni dan se začne ob petih zjutraj, ko se odpravi v hlev in opravi vse potrebno. Zatem se z ženo odpravita v bife, ki ga imata v lasti hčerki. Sledi delo na poljih. Zvečer razvaža časopis do trgovin, bencinskih servisov in raznašalcev. Tako je njegov dan v celoti delovno obarvan.

Besedilo: Aleš - Rod // Foto: arhiv Pop TV

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret