Kmetija (Nov začetek ): Novi tekmovalci in njihove pikantne skrivnosti!

Kmetija (Nov začetek ): Novi tekmovalci in njihove pikantne skrivnosti! (foto: planet tv) planet tv
Vir: Nova
31. 8. 2016

Po izredno priljubljeni lanski sezoni ljubitelji tega resničnostnega šova že z veliko nestrpnostjo pričakujemo začetek nove. In čeprav so se gledalci v preteklih sezonah že dobro zaljubili v posestvo v Prekmurju, bodo tokrat nove boje, naloge in prepire spremljali na posestvu na Zaplani nad Vrhniko, kar pa po napovedih ustvarjalcev ne bo edino presenečenje. Tokrat se je Nova poglobila v izbor tekmovalcev in izbrskala nekaj sočnih podrobnosti iz njihovih življenj.

 
 

TINE STROPNIK26 let, GROSUPLJE

V preteklosti se je prijavil že na več šovov, vendar prej ni bil še nikoli izbran. Kot kaže, pa mu je Kmetija pisana na kožo, saj še vedno rad priskoči na pomoč babici in dediju, ki imata kmetijo. Kot otrok je namreč lovil kri za krvavice, zato s kolinami na kmetiji ne bi imel težav. V življenju ga je najbolj prizadela smrt partnerice, ki je umrla zaradi bolezni. Imel je dvajset let in, kot pravi, je to ženska, ki bi jo želel imeti nazaj.

   

GANNA BAZNYK49 let, UKRAJINA

Prihaja iz Ukrajine, želi uresničiti svojo veliko željo; da bi na stara leta uživala v svoji hiši in da ne bi bila odvisna od štirih otrok, ki jih je vzgojila. V Sloveniji je zdaj 17 let, a pot do tega je bila še kako trnova. Kar sedem let je bila ločena od svoje hčerke, saj je bilo urejanje dokumentacije po selitvi iz Ukrajine izredno zapleteno, kar jo je pahnilo tudi v depresijo. "Pisala sem na vse ustanove in prosila, naj mi ljudje pomagajo zbrati dovolj denarja, da pripeljem svojo hčerko v Slovenijo. Zbrala sem 3.000 evrov in še danes sem iz srca hvaležna Slovencem, ki so mi pomagali pripeljati hčerko," je namreč povedala energična svetlolaska, ki bo na Kmetijo s seboj pripeljala svojo psičko čivavo.

 

 
   ANASTAZIJA NASTJA KOČUNIK, 24 let, OŽBALT

Anastazija je pustolovka, ki se je iz svojega domačega Ožbalta podala na pot s kolesom do Portoroža. Kot pravi, jo je v življenju najbolj zaznamovala smrt strica, ko ji je bilo sedem let, saj ji je bil kot drugi oče in še danes vsak dan pomisli nanj. Čeprav je samska, o ljubezni v šovu ne razmišlja, prav tako pa bi se z lahkoto ubranila seksu pred kamerami. 

 
SENAD KASUMOVIĆ – NENO, 39 let, LJUBLJANA

Pri Senadu ne moremo mimo dejstva, da je novi Faki letošnje sezone. Tako kot lanski zmagovalec tudi Senad namreč prihaja iz Velike Kladuše, v Sloveniji pa živi zadnjih 20 let. Bil je dvakrat poročen in ima dve hčerki, ena ima deset, druga pa šest let, in prav njiju bo med šovom najbolj pogrešal. Do svojega 15. leta je živel na kmetiji, svoje najtežje trenutke pa je preživljal, ko je bil tri leta v vojski, saj ni vedel, kaj se dogaja z njegovo družino. Čeprav se je v preteklosti posnel med seksom z ženo, zdaj pravi, da česa podobnega pred kamero v šovu ne bi storil.

 
 
   FRANC LEŠNIK, 67 LET, JUROVSKI DOL

Poklicni kovač in gostinec je eden izmed tistih posebnežev, ki rad hodi po razbitem steklu. Čeprav je poročen, odkrito priznava, da se rad ozre za kakšnim mlajšim dekletom. Kot pravi zase, rad zbija šale, čeprav so dolgovi in huda finančna stiska v preteklosti močno bremenili njegove misli. Kot pravi, so ga do takšne situacije pripeljali odvetniki. "Dolgove mi je uspelo poravnati, vendar finančna situacija še vedno ni rožnata, zato bi mi ta nagrada še kako prav prišla," še dodaja.

 
LIDIJA POŽEK, 50 let, ŠMARJE PRI JELŠAH

Je slaščičarka in mama trem otrokom, ki pa so že vsi odrasli. Še vedno je zaljubljena v svojega moža in pravi, da bo prav njega najbolj pogrešala, ko bo v šovu. V preteklosti jo je najbolj prizadela smrt sestre, ki je pred desetimi leti kot mlada ženska izgubila borbo z zahrbtno boleznijo. Najbolj jo prizadene hinavščina, zaradi česa se je na vstop na Kmetijo psihično pripravljala kar dva meseca, saj se zaveda, da bo tega v tekmovanju veliko. Z nagrado bi sicer dokončano hišo prilagodila svojim željam, prav tako pa bi sebi in možu privoščila potovanje.

 
 
   KLAVDIJA LORBEK, 26 LET, CELJE

Klavdije ni sram priznati, da že dlje časa oblikuje taktiko, s katero bo nastopila v Kmetiji. Pri tem ji pomaga fant, s katerim sta skupaj magičnih sedem let. Celjanka je po poklicu ekonomski tehnik, zdaj pa dela v proizvodnji. V življenju jo je zaznamovalo, da starši niso podpirali nekaterih njenih odločitev, še vedno pa čuti, da so starši sestri omogočili več stvari kot njej.

 
ANDREJ POLJANŠEK, 64 let, LJUBLJANA

V šov se je prijavil že lani, vendar pa po njegovem mnenju ni bil sprejet zaradi odklonilnega odnosa do istospolnih partnerjev. Njegovo življenje je močno zaznamoval boj z alkoholom, saj je na dan popil od deset do petnajst žganih pijač ter od deset do petnajst piv. Ko mu je zmanjkalo denarja, se je sam odločil, da ne bo več podlegel alkoholu, ter se te odvisnosti uspešno odvadil. Da je vztrajen, dokazuje tudi dejstvo, da je Triglav osvojil že 17-krat, kot pravi, pa njegovo življenje zaznamuje tudi ženina bolezen, saj že dlje časa boleha za multiplo sklerozo.

 
 
 

MATJAŽ TROBEC, 22 LET, LJUBLJANA

Telesna pripravljenost je eden izmed njegovih najboljših adutov. Poleg svojega videza pa Matjaž rad spregovori tudi o zaključevanju študija na ekonomski fakulteti, njegov ponos iz preteklosti pa so tudi dosežki s harmoniko. O svojih težkih trenutkih v življenju nerad govori, bi pa v preteklosti spremenil odnos do družinskega člana, ki je preminul.

 

HELENA KVEDER, 22 let, LJUBLJANA

Čeprav je še zelo mlada, ima za seboj že pestro zgodbo. Kot deklica je živela na kmetiji, kjer je veliko pomagala očetu pri skrbi za živali, košnji in tudi pri kolinah. Prav zaradi tega jo je smrt očeta pred leti močno prizadela, in kar nekaj dela je bilo potrebnega, da si je po tem dogodku uredila misli. Pri 17 letih se je odselila od doma in se postavila na svoje noge, česar v življenju nikoli ni obžalovala. Njeno telo krasi osem tatujev, med njimi tudi tatu kobre, ki je posvečen njenim treningom brazilskega jiu-jitsa in tajskega boksa.

 
 
 

 MARJAN BERANIČ, 40 LET, MARIBOR

Marjan je srečno poročen, ima pa kar šest otrok. Čeprav se je v preteklosti ločil, saj je bil prevaran, zdaj v zakonu uživa že 12 let, kot pravi, pa sta se z ženo še bolj povezala v času hčerine bolezni, ki ima še danes zdravstvene težave. V življenju ga je prav tako zaznamovala tudi mamina bolezen, ki se je istočasno borila z družinskimi zdrahami. V oddaji bo ubral strategijo lanskega drugouvrščenega Franca, saj med tekmovalci ne bo iskal prijateljstev.

 

VID GOSTEČNIK, 33 LET, MISLINJA

Čeprav je po poklicu vzgojitelj, je po duši najprej in predvsem konjar. Trenutno dela kot voznik viličarja, v preteklosti pa je treniral tudi smučarske skoke in še danes mu je žal, da je to športno disciplino opustil. Disciplino in občutek za red je dobil v vojski, pravi pa, da sta obe vrlini zasluženi za dobre stvari v njegovem življenju.

 
 
   ADRIANA KOŠENINA, 28 LET, JURKOŠTER

Je nekdanja vojakinja, ki je službo zapustila zaradi prenizke plače, zdaj pa dela kot gostinka. Prav na delo v vojašnici danes gleda kot na najtežje obdobje svojega življenja, saj je med usposabljanjem v Vipavi izredno pogrešala prijatelje in domače. Njeno življenje zaznamuje bolezen njenih staršev, na katere je močno navezana. 

 
SANJA KOVAČ, 26 LET, LENDAVA

Pripadnica romske skupnosti želi v oddaji pokazati, da so Romi delavni in pošteni ljudje. Zaenkrat je zaposlena v proizvodnji Elektromaterial Lendava, po tiho pa sanja o tem, da si nekoč ustvari družino in dobi boljšo, redno zaposlitev. V otroštvu ji namreč ni bilo lahko, saj priznava, da so z družino živeli v pomanjkanju. Prav zaradi tega je toliko bolj prepričana o boljšem jutri.

 
 
 

 MATIC JOŠT, 26 let, NOVO MESTO

Preprosti Dolenjec je v lanski sezoni najbolj vzljubil Fakija in tudi sam se bo letos držal podobne strategije. Kmečka opravila mu niso tuja, saj mama prihaja s kmetije, na kateri se je tudi sam učil osnovnih veščin. V preteklosti se je vpisal tudi na prostovoljno služenje vojaškega roka, kar mu je v spominu ostalo kot pozitivna izkušnja, vendar je ne bi ponovil. Močno je navezan na svojo mamo in prav njo bo najbolj pogrešal, ko bo v šovu. 

 

SAMO ESIH, 48 LET, PONIKVE PRI ŠENTJERNEJU

Je očka 12-letnemu fantu in živi srečno zakonsko življenje. Je dobrosrčen, saj je njegova velika želja ustanoviti fundacijo za bolne otroke. Morda k slednjemu pripomore tudi izkušnja, ki ga je pretresla kot dečka. Ko mu je bilo komaj 13 let, mu je namreč umrla mama, kar še danes velja za najtežji trenutek v njegovem življenju. O sebi je povedal še, da je vegetarijanec, ki svoj čas rad posveča meditaciji.