Kmetija: Nov začetek! Prejemnik zmagovalnega čeka za 50.000 evrov je Faki!

Kmetija: Nov začetek! Prejemnik zmagovalnega čeka za 50.000 evrov je Faki! (foto: Klemen Korenjak) Klemen Korenjak
12. 12. 2015

Po petnajstih tednih kmetije, številnih peripetij, izzivov in preobratov je slavil Faki, ki bo domov odnesel 50.000 evrov. Faki je bil nagrade seveda zelo vesel, a skoraj toliko vesel je bil tudi tega, da se vrača domov, kjer se bo spočil in se dodobra naspal.

V napetih 15 tednih se je tekmovalcem zgodilo kar nekaj nezgod in zdravstvenih nevšečnostih, kar desetkrat so bili poškodovani, zato so večkrat obiskali bolnišnico. A seveda je bilo tudi več sproščenih dogodkov, dve dekleti sta se na primer razgalili, ena med tuširanjem z žensko. En par se je razšel in spletlo se je več prijateljskih vezi. Pretečenih je bilo na hektolitre solz in izrečenih neskončno število kletvic. V tej kategoriji je vsekakor zmagovalec Franc, ki je besedno zvezo "Kua je že mat kur**" izrekel skoraj neštetokrat in je postala skoraj zaščitni znak šova.

Naj je bilo na malih ekranih občasno videti še tako napeto, pa so se med kmetovalci spletle tudi nekatere močne prijateljske vezi. In zdaj ko ne bodo več pod budnim očesom kamere, pa tudi tekmovanja in igre je zdaj nepreklicno konec, se bodo lahko malo bolje spoznali še v drugačnih okoliščinah.

Po kmetiji le še zadnje soočenje!

Po razburljivem finalu nas v soboto, 12. decembra, ob 20. uri v posebni oddaji Kmetija: Nov začetek BREZ CENZURE čaka še zadnje soočenje tekmovalcev. Oddajo bo kot po navadi vodila Jasna Kuljaj, družbo pa ji bosta delala sokomentatorja Lara Goršek Kos in Denis Toplak. Gledalci bodo lahko glasovali za kmeta, ki je po njihovem mnenju najbolj zaznamoval resničnostni šov.

Priporočamo