Kmetija Nov začetek: Tekmovalci že vseljeni!

Voditeljica Saša 
Lendero se je že 
pripravila tudi na 
daljšo odsotnost od svoje družine.
 (foto: Planet tv, Goran Antley, Planet Tv, Jernej Kokol, Zaklop) Planet tv, Goran Antley, Planet Tv, Jernej Kokol, Zaklop
Vir: Nova
23. 8. 2015

Imeli smo priložnost obiskati prostore snemanja resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek v Prekmurju, še preden se je vselilo vseh 16 tekmovalcev.

Bogati del kmetije
Bogati del kmetije
Revni del kmetije
Revni del kmetije

Izvedeli smo, da med njimi ni nobenega že znanega imena, da pa so karakterji dovolj zanimivi, da bo med njimi prišlo do zanimivih in razburljivih dogodkov. Tekmovalci so trenutno že vseljeni, snemanje poteka in prvi šok ob vselitvi, ko so jih že takoj razdelili na revni (kjer se spi le na senu na tleh) in bogati del kmetije, je že za njimi.

Tako lahko predvidevamo, da so že tekle solze sreče in razočaranja, da so se že pojavila kakšne skrite simpatije in iskrice, morda prav med bogatim kmetom in revno kmetico? Bomo videli. Ustvarjalci nam obljubljajo, da bo letošnji šov še bolj surov in krut: "Razmere na kmetiji bodo res krute, tako da morajo biti tekmovalci še toliko bolj pripravljeni na vse. Tudi zato so bili pred vstopom v šov še temeljito zdravniško pregledani in smo se tudi na podlagi tega odločali, kdo gre v šov in kdo ne. Imeli smo celo en primer, ko kandidat ni ustrezal tem kriterijem in smo se morali posloviti od njega." Predviden začetek šova bo že kmalu, najverjetneje konec avgusta.

Priporočamo