Kmetija: O Ambrožu spregovoril njegov oče Anton, ki o Nini ni povedal nič lepega

Kmetija: O Ambrožu spregovoril njegov oče Anton, ki o Nini ni povedal nič lepega (foto: POP TV) POP TV
1. 11. 2021

Oče Ambroža Vahna, Anton Vahen, si je o sinovi novi srčni izbranki Nini Radi že izoblikoval svoje mnenje, saj jo je spremljal že v šovu Sanjski moški, zato ima o njej svoje mnenje, ki vsaj za zdaj ni kaj preveč vzpodbudno.

"Malo z zadržkom gledam na to, saj prehitra ljubezen nič ne velja. Mislim, da se morata bolje spoznati. Ne vem, ali je prava zanj, to je težko reči. A jaz pravim, saj bo on živel z njo, ne jaz."

Ambrož je delaven človek. Ko gre delat, si nadene pajaca in ne dela od sedmih do treh ter se potem uleže na kavč. Ambrož je isti tudi v šovu. Ne pretvarja se in ne igra. Od jutra do večera je enak. Tudi po domače govori, tako po kozjansko potegne. Bojim se, da te punce, ki hodijo iz šova v šov, le iščejo pozornost in se pretvarjajo.

Kmetija: O Ambrožu zdaj jezno njegov oče, moti ga, da je sin kradel

Ko ga bo resna dobila in ko bo videl, da sta za skupaj, bo začel drugače gledati na življenje. Da je prišel čas, ko bo treba zapustiti hotel s petimi zvezdicami.

Imamo veliko prostora v hiši, lahko bi bila dvodružinska, poleg imamo tudi veliko skladišče za stroje. A o tem bo Ambrož razmišljal, ko bo prišel čas za to. Nekaj si mora ustvariti tudi sam."

Vir: Lady