Kmetija: Po testu nosečnosti, še priznanje o splavu

Kmetija: Nov začetek (foto: Planet TV) Planet TV
28. 10. 2014

Tekmovalka priznala tragično izkušnjo ...

Šov Kmetijo: Nov začetek sta tokrat začineli tekmovalki. Jasmina in Žana sta se namreč  začeli spraševati, ali sta morda noseči, saj obema zamuja menstruacija. "Shujšala sem in sem pod stresom, ampak jaz bi vseeno rada preverila," so bile Jasminine besede, ki je prepričana, da je noseča. "Mislim, da sem noseča, saj mi menstruacija zamuja že več kot mesec dni," je še izdala in si zaželela, da bi opravila nosečniški test.

Zaradi Jasmininega govorjenja o nosečnosti, je izostanek menstruacije zaskrbel tudi Žano. "Možno je, da sem noseča, saj mi menstruacija zamuja že skoraj mesec dni in ob Jasmininem paničarjenju, da tudi njej zamuja, sem tudi jaz začela razmišljati o tem. Morda pa je posledica stres," je svoje misli na glas strnila Žana.

Iskrena izpoved

Če bo iz te moke kaj kruha, za eno izmed tekmovalk to ne bo prva nosečnost.  "Lani, ko sva izvedela, da sem noseča, je bilo vsesplošno veselje. Ko sem pogledala na tester, je bilo super. Čez štiri tedne sem se zbudila v bolnišnici. Držal me je za roko in videla sem njegove solzne oči. Rekla sem mu, a je otrok živ? Samo odkimal je in padel v jok," je zaupala Jasmina.

Jasminine besede in primerjava izgube otroka z Darinko, pa so zbodle slednjo. "Jasmina je rekla, da imava isto zgodbo, a to daleč ni ista zgodba. Biti štiri mesece noseč ali spraviti otroka do 22. leta, da naredi šole, to daleč ni ista zgodba. To je težka naloga za vsako mamo," pravi Darinka.