Kmetija: Sveži parčki?

Kmetija: Sveži parčki? (foto: POP TV) POP TV
Vir: Nova
12. 11. 2018

Na Kmetiji se plete kar nekaj ljubezenskih zvez, ki se delno skrivajo, zato smo preverili namigovanja, da dogajanje za kamerami le ni tako nedolžno. 

Kako je torej s simpatijami med glavnimi akterji – med čustveno Aneto Andollini in simpatičnim Nikom Trilerjem oz. med radovednim Frankom Bajcem in svetlolaso Laro Goršek Kos, ki je sicer morala zapustiti posestvo. 

Temnolasa Aneta je pred vstopom v šov zatrjevala, da je sveže zaljubljena, zato ne dopušča nikakršne romance v oddaji. A iskric le ni mogoče povsem zanikati. Aneta je na Kmetiji pri igri steklenica resnice na vprašanje, ali je že seksala z Nikom, odgovorila: “Ne še.” Tudi pozneje nikoli ni priznala, da bi bilo med njima z Nikom kaj več kot prijateljstvo, čeprav se ves čas nekaj plete. V zadnji oddaji smo ju videli, kako je Nik le v boksaricah ležal na Aneti.

Aneta je razložila golo poležavanje: “Nisem se hotela pogovarjati z njim, nekaj sem se mulila, potem se je ulegel name in rekel, nikamor ne greš, dokler se ne pomeniva.” Kmetica je še izdala, da je ravno takrat imela zdravstvene težave: “Imela sva pogovore in pregovore, pa tudi iz bolnišnice sem ravno prišla, ker sem imela vnetje sečil, tako da res ni bilo takrat nič!”

Ob tem je še zatrdila, da ji je sicer všeč Nikov karakter, a bi težko njuno prijateljstvo označila za kaj resnega: “Z Nikom nisva bila in še vedno nisva par. Še danes preživiva veliko časa skupaj, saj mi je v njegovi družbi prijetno. Je zelo pozoren in pošten fant v nasprotju z večino, ki gleda samo na interes.”

“Nimajo vse stvari namena trajati”

Veliko se je pletlo tudi med Laro in Frankom, ki po končanem snemanju skupaj preživljata veliko časa in jezdita. Tudi ob Larinem odhodu je bil najbolj vroč objem prav s Frankom, s katerim naj bi si šepetala, da se dobita zunaj šova. To sta tudi uresničila. “Vse bom pogrešala na kmetiji, no, razen Anete,” nam je v smehu pojasnila Lara in nadaljevala: “Res mi je žal, da sem glavno posestvo tako kmalu zapustila. S Frankom sva se zgolj dobro ujela na vseh ravneh. Res je simpatičen fant, ampak v oddaji sem še imela fanta, kar sem mu tudi povedala. Franko je to spoštoval. Tudi zunaj sva ohranila dober prijateljski odnos, a za zdaj je to tudi vse.”

No, parčku so potem, ko je Lara skočila v samski stan, vse poti odprte, čeprav o bivšem ne želi govoriti, saj meni, da je bilo o tem že dovolj povedanega in da “nimajo vse stvari namena trajati.” Njeno bivanje na kmetiji je bilo vse prej kot enostavno, neprijetnosti so si sledile ena za drugo, a na vse to bo poskušala čim prej pozabiti. “Res je bila naporna kmetija, neprijetnosti so si sledile druga za drugo. Ampak tudi tako mora biti, je zanimiva življenjska izkušnja. Spoznala sem v redu ljudi, še bolj izboljšala odnos z Miho in Denisom. Definitivno pa me je najbolj iz tira vrgla poškodba Arčija.” je zaključila Lara. 

Besedilo: Maja Muhič // Fotografije: osebni arhiv, Pop tv