Kmetijo je zapustila Maruša, Faki obljublja maščevanje!

31. 10. 2015

Naj najprej spomnimo. Maruša in Jacqueline sta se pomerili v igri stolp moči. A ker se je Maruši poznalo, da v zadnjih dneh ni bila najboljšega zdravja, je pričakovano prva izpustila loputo. Poražena in v solzah je morala nato zapustiti posestvo. Od Fakija se je poslovila z besedami: ''Bori se do konca!'' 

Maruša je ob slovesu povedala, da ji je težko, ker se poslavlja od šova Kmetija: Nov začetek v trenutku, ko ji je igra res postala všeč, Faki pa je bil zaradi njenega odhoda vidno prizadet, zato je pričel kar takoj načrtovati, kako bodo stvari potekale v naslednjem tednu. Naredil bo vse, da bosta naslednji teden dvobojevalki Barbara in Dominika.

Pogovor z Marušo!

Maruša, kako je bilo v boju, ste razočarani, da ste izgubili?

Zelo sem razočarana, da sem izgubila dvoboj. Enostavno nisem imela moči, saj me je zdravje zdelalo. V glavi sem še držala, a roke so popustile. Sem pa vesela, da sem odšla domov z bojem in ne bolnišnice.

Boste pogrešali Fakija?

Seveda bom Fakija pogrešala, ampak v bistvu bova narazen kratek čas, tako da se kmalu vidiva in upam, da bo Faki zmagal.

Se vam zdi, da bo Faki zdržal brez vas?

Mislim, da bo po mojem odhodu Faki malo zdelan in žalosten, ampak potem bo dobil moč ter tekmoval za naju oba in svojo hčerkico. Zdržal bo.

S Sebastijanom sta imela burn odnos. Baje ste ga spominjali na nekdanjo ženo?

Sebastijan se določenih stvari ni želel pogovoriti. Zaprl se je vase. Jaz njemu nisem naredila nič slabega, mislim, da je on naredil meni več slabega, tako da zanj ne bom izgubljala besed.

V začetku ste imeli tesno zavezništvo z Anito za katero ste rekli, da sta se začutili. Kako ste se počutili, ko vam je obrnila hrbet?

Anita mi je v tej igri večkrat obrnila hrbet. Tudi izpadla sem zaradi nje, saj bi me lahko z imenovanjem za glavo družine lahko rešila. Obljubila mi je, da me bo. Anita je takšna oseba. Na začetku sem mislila, da bova zgradili zavezništvo, ki bo zdržalo do konca, ampak potem je zafrknila samo sebe. Celi Sloveniji je pokazala, kakšen človek je.

Boste šli s Sebastijanom in Anito na kavo ali boste prekinili stike?

Za enkrat nimam namenov, da bi se z njima pretirano družila. S Sebastijanom sploh ne, z Anito pa verjetno tudi ne, ker človek, ki ti tolikokrat obrne hrbet, verjetno na dolgi rok ne more biti tvoj prijatelj.

Sotekmovalci so vam tudi očitali, da hlinite bolezen. Kako ste se počutili?

Ne vem, kaj so si oni mislili. Očitno so v tem šovu vsi zdravniki, a nihče nima pojma niti o osnovnih zadevah. Jaz vem, kaj sem dala skozi, kaj mi je zdravnica v bolnišnici povedala. Jaz imam čisto vest.

Bi zdaj odigrali drugačno igro in sklenili drugačno zavezništvo?

Mislim, da ne bi igrala drugačne igre, ker sem igrala tako, kakršna sem. Nekomu sem zaupala, mu stala ob strani in ta oseba mi je obrnila hrbet. To ni nič slabega zame, ampak je to slabo za tisto osebo, ker izpade takšen. Jaz sem bila ves šov takšna kot sem. Nekaj sem prejokala, ker v življenju pač veliko jokam, a se vedno poberem in grem naprej.

Kdo vas je na kmetiji najbolj pozitivno presenetil in kdo razočaral?

Najbolj pozitivno me je presenetil moj Faki, ker se je zelo dobro znašel. Tudi Miha me je presenetil, ker je bil zelo vdan, imel nas je rad. Tudi Bruno je bil dober, vsi ti fantje, s katerimi smo bili skupaj. Verjetno je bilo največje razočaranje z Anito, ostali pa si druga za drugim sledijo.

A ne glede na vse, kdo se vam je zdel najbolj zanesljiv?

Zame seveda Faki. Tudi Miha in Bruno, ker vem, da bi mi stala ob strani. Tudi Franc je zanesljiv, a on igra svojo igro, a na koncu sem mu že zelo zaupala.

Kaj bo prva stvar, ki jo boste naredili po odhodu?

Zelo veliko je stvari, ki bi jih danes rada naredila. Najprej bom počakala mami, da me pride iskat, potem bomo pa videli, kako se bo dan odvil. Mogoče bom šla na pico, si jo res želim.

Bi se še enkrat odločili za vstop v resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, če bi imeli možnost?

Glede na to, kaj vse sem doživela na tej kmetiji, kako mi je zlezla pod kožo in jo še vedno čutim, bi zagotovo šla še enkrat.

Priporočamo