Kmetijo zapustila Ksenija Kranjec!

Kmetijo zapustila Ksenija Kranjec! (foto: POP TV) POP TV
Vir: Nova
2. 10. 2018

Ksenija Kranjec se je vselila na kmetijo kot mestna gospodična, ki je v predstavitvenem intervjuju vseeno povedala, da se želi izkazati z delom. 

Ko pa je to prihajalo, se je odločala glede na posamezno opravilo. Najstarejši kmet Franc jo je celo obtožil, da ji delo smrdi in bil že prvi dan prepričan, da bi najraje nominiral njo.

Očitno je bil pritisk zanjo prevelik, saj se je že po štirih dneh odločila, da kmetijo zapusti. Njen odhod pa je bil precej spektakularen tudi za produkcijsko ekipo, saj so jo sredi noči našli v sosednji vasi nekaj kilometrov od kajže, kjer prenočujejo dvobojevalci. Čeprav nam je produkcijska ekipa zgodbo potrdila, pa sama predstavi nekoliko drugačen vidik. S Ksenjo smo se pogovarjali po njenem izhodu.

Pojavile so se govorice, da ste ponoči odkorakali iz kajže in pešačili več kilometrov. Kako to, da ste se odločili oditi?

Ah, to si narobe razlagajo. Vstala sem iz postelje, če smo natančni, iz slame, in se odpravila mimo varnostnika na stranišče. Vprašal me je, kam grem, in sem mu povedala, da na stranišče. Ko sem opravila, sem se vrnila.

Kaj vam na Kmetiji ni ustrezalo, da ste se tako hitro predali?

Obljubila sem Aneti, da se ne bom borila, in besedo sem držala! Zato je izbrala mene za drugo dvobojevalko! To je vse. Lahko bi šla v areno, ne bi odgovarjala na vprašanja, ampak s tem bi naredila večjo škodo sebi! Drugače pa je bilo super! Vendar ko si že z eno nogo zunaj takoj po prvem tednu, si seveda želiš raje domov! Če bi bila v dvoboju po mesecu dni, bi ostala in se borila!V sobi ste bili s Frankom. Je prišlo do kakšnih simpatij?

Med mano in Frankom ni bilo nobenih simpatij, vsaj ne z moje strani.

Ko vas je Aneta imenovala za dvobojevalko, je rekla, da želi zadati udarec nekomu, ki ga je njej. Razlagali smo si, da je želela prizadeti Franka. Kaj imate vi s tem? Sta si bila všeč?

S Frankom nimam ničesar. Verjetno so drugi napletli, da sem mu všeč, saj me je Nik spraševal, ali je Franko zaljubljen vame. In res me je Franko izbral, da sem delala izpit, da sem sedela ob njem. V prvi oddaji se je tudi videlo, da me je ves čas gledal. Ko smo bili za mizo, sem mu to večkrat omenila. To, kar sta imela pa Franko in Aneta, ni moja stvar. Franko mi je razložil, da zamera traja iz Survivorja in nekih čokoladic. Ne da se mi v to vpletati.Kakšni so vaši cilji za naprej?

Imam veliko ciljev, vendar vse ob svojem času.

Boste res izdali knjigo?

Knjigo bom izdala, vendar šele, ko bom v pričakovanju prvega otroka, saj bo takrat knjiga dobila svoj zaključek, in takrat bom tudi zaključila z javnostjo.

Kaj pa še kakšen resničnostni šov?

Če bom spet dobila kakšno dobro ponudbo in če bom še brez otrok, seveda. Dokler sem sama, lahko počnem, kar želim, prav tako pa so v resničnostnih šovih dobri in hitri zaslužki.

Znani tekmovalci, ki so že zunaj

Kot smo lahko videli, je na prostosti tudi Joel, saj je bil že opažen v ljubljanskem klubu Cirkus. Odgovorni na Pop TV-ju to komentirajo tako, da pač v času številnih družabnih medijev ne morejo nadzorovati čisto vsega in tako pride na dan tudi informacija, kot je ta, da bo kmalu izpadel tudi Joel.Besedilo: Maja Muhič // Fotografije: Pop TV, Marko Delbello Ocepek