Ko boste videli, kdo je ob Tanji Ribič, vas bo se-zu-lo, ta družba je impresivna, ona pa se je ne boji!

Ko boste videli, kdo je ob Tanji Ribič, vas bo se-zu-lo, ta družba je impresivna, ona pa se je ne boji! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 3. 2022

Trenutno se mudi na eksotični destinaciji, kjer uživa na dopustu.

Tanja Ribič in njen soprog Branko Đurić Đuro sta pred kratkim odpotovala v Tanzanijo, da bi si malce spočila in nabrala novih moči. Mudita se na Zanzibarju, očitno pa sta obiskala tudi bližnji Prison Island, kjer so nastali spodnji prizori.

Preberite še: Boris Cavazza o svoji Kseniji Benedetti povedal pravo resnico

Na njih vidimo Tanjo, ki objema orjaško želvo. Ta se ji je mirno pustila božati in očitno sta se obe počutili fantastično.

"Toliko časa že gledajo ta svet, pa so še vedno tako spokojne. 😊🐢Mogoče zato, ker se vsak trenutek lahko obrnejo vase. Pa še stanovanjskega problema nimajo," je zapisala hudomušna Tanja. Njeni sledilci so bili navdušeni, sporočali so ji, da ji še kako privoščijo tako lepe počitnice.

Tanja je na dopustu nadvse sproščena, brez make-upa in s spetimi lasmi. V lahki rumeni oblekici je videti mladostno in živahno, zagotovo pa vsaj desetletje mlajše. Z Brankom se bosta z dopusta zagotovo vrnila polna novih načrtov in idej, ki jih bosta uporabila pri svojem ustvarjanju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)