Ko boste videli ta mini bikini Ule Furlan, boste prav gotovo osupnili ob pogledu na njeno postavo

Ko boste videli ta mini bikini Ule Furlan, boste prav gotovo osupnili ob pogledu na njeno postavo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
24. 5. 2023

Voditeljica Ula Furlan ne skriva, da obožuje poletje in morje in da vsako leto komaj čaka, da pride tisti čas v letu.

Voditeljica Ula Furlan se v teh dneh veliko potepa po morju, saj jo tja kličejo delovne obveznosti in zdi se, da ji je tam zares lepo. V vrtincu obveznosti se najde nekaj uric tudi za uživanje na plaži, ko lahko da možgane na off in uživa v sladkem niču, ki po napornem dnevu še kako zelo paše.

Ula pa je že pokazala, kakšne kopalke si je izbrala za to poletje in mnogim se zdi, da je izbrala odlično. Njena manekenska postava je seveda narejena za številne modele kopalk, a voditeljica se je letos odločila za čudovit bel mini bikini, ki je zares nekaj posebnega in ki ji noro lepo pristoji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Ula je ena tistih srečnic, ki se lahko pohvali, da ima zares manekenske noge in seveda je potem tudi izbira kopalk veliko lažja, njena vitka figura pa seveda omogoča, da lahko nosi skoraj vsak model in je pri tem videti noro zapeljivo. Za zdaj še ni jasno, kam jo bo odpeljalo to poletje, že zdaj pa je jasno, s kom ga bo preživela.

Voditeljica je že nekaj časa srečno zaljubljena in piše svojo ljubezensko pravljico s hrvaškim igralcem, s katerim se zdi, da se imata zares lepo, Ula zato veliko časa preživi na relaciji Ljubljana - Zagreb in zdi se, da je kemija med njima zares posebna.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?