Ko boste videli to zaobljeno zadnjico Ane Tavčar v teh ozkih pajkicah, vam bo prav gotovo postalo vroče

15. 9. 2023
Deli
Ko boste videli to zaobljeno zadnjico Ane Tavčar v teh ozkih pajkicah, vam bo prav gotovo postalo vroče (foto: Matej Pirkovič)
Matej Pirkovič

Voditeljica Ana Tavčar s svojimi modnimi izbirami vedno pritegne veliko pozornosti.

Voditeljica Ana Tavčar je prava lepotica, ki točno ve, kako poudariti svoje čare.  
Nedavno je pokazala svojo zaobljeno zadnjico in mnogim je ponagajala domišljija. Lepa Ana v prostem času rada nosi udobne pajkice, nedavno pa je enega takšnih trenutkov delila s svojimi sledilci na Instagramu.

Mnogim je zastal dih, ko so jo videli v takšni pozi in treba je priznati, da je bil prizor zares zavidanja vreden. Ana ima že leta dih jemajočo postavo in zdi se, da za njo zares pridno skrbi. Prav gotovo pa tudi pazi, da so na njenem jedilniku vedno prave izbire in zdrava hrana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Ano od nedavno znova lahko spremljamo v oddaji Dobro jutro, kjer smo jo nekoč že lahko gledali, preden je nato začela voditi oddajo Sobotno popoldne, kjer ji je družbo delala tudi voditeljica Lorella Flego, ki je v oddaji pokrivala modni del, saj je Lorella velika modna navdušenka, ki jo to področje zelo zanima in v tem zelo uživa.

No, Ana ne skriva, da je njen modni stil v prostem času precej drugačen od tistega, ki ga vidimo v studiu in pred televizijskimi kamerami. Seveda pa njeni oboževalci obožujejo vse njene modne stile, saj je dejstvo, da ima postavo, ki ji pristaja prav vse in da bi lahko oblekla domala vse, kar ji srce poželi.

Bonus video: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave