Ko boste videli to zaobljeno zadnjico sestre Tine Gaber, boste ostali brez besed

9. 3. 2023
Deli
Ko boste videli to zaobljeno zadnjico sestre Tine Gaber, boste ostali brez besed (foto: Borut Živulovič/BOBO)
Borut Živulovič/BOBO

Nova ljubezen predsednika vlade, Roberta Goloba, Tina Gaber ima zares lepo sestro, s katero pa radi skupaj posnameta tudi kakšen vroč video.

Tina Gaber je zadnje tedne v središču pozornosti, saj je že nekaj časa jasno, da je srečo v ljubezni našla v objemu predsednika vlade, Roberta Goloba.

Mnogi bi v teh dneh radi vedeli vse o novi izbranki našega premierja, seveda pa tudi to, kako skupaj preživljata prosti čas, kam hodita na izlete, kje najraje pojesta kosilo in kakšno je njuno domovanje.

Mnogim pa je seveda zelo zanimiva tudi Tinina sestra, Urša Gaber, ki so jo mnogi že dolgo časa poznali, saj sta s Tino zelo povezani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ursagaber

Pred časom pa sta združili moči in na Instagramu posneli vroč video, kjer sta obe pokazali svoji zadnjici. Številni so si posnetek ogledali večkrat in že zdaj je jasno, da so mnogi ob tem kar malo osupnili, saj si niso mislili, da ima Tina tako zelo postavno sestro.

Vsekakor sta pravi lepotici, ki na plaži prav gotovo obračata številne glave.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.