Ko boste videli to zaobljeno zadnjico Tine Gaber v kopalkah, boste ostali brez besed

10. 6. 2024
Deli
Ko boste videli to zaobljeno zadnjico Tine Gaber v kopalkah, boste ostali brez besed (foto: Mediaspeed/Anže Krže)
Mediaspeed/Anže Krže

Tina Gaber ima zares sanjsko postavo, ki jo mnogi obožujejo.

Tina Gaber že leta ohranja vitko postavo, ki je za mnoge prava paša za oči, ni skrivnost, da na svojo postavo zelo pazi in da vedno skrbno izbira stvari, ki jih uvrsti na svoj jedilnik. "Po vseh teh letih lahko rečem le, da je veganstvo prihodnost, inteligentno gibanje v korist našega zdravja, planeta in etike do živali. Da ne govorim, da vegani prednjačijo že skoraj v večini športov (smeh, op. p.)! Mimogrede, priporočam ogled dokumentarnih filmov What the Health in The Game Changers," je pred časom povedala za Siol in ob tem hudomušno komentirala prepričanja, ki krožijo o veganih. 

"To da so skuštrani, melanholični hipiji, ki jedo travo in se pogovarjajo s sobnim kaktusom. No, če jim zdravje dopušča, ker načeloma so slabokrvni in imajo le toliko energije, da si sesekljajo tistih nekaj korenčkov na dan (smeh, op. p.). No, to je malo tudi moje osebno videnje izpred davnih let. Ampak nevednost, nerazgledanost in vsesplošno nezanimanje nas včasih poneumljajo," je še dodala in ob tem morda mnoge tudi nasmejala.

No, kakorkoli že, jasno je, da Tina nekaj dela zelo prav, saj je njena postava tako zelo zapeljiva, da ob pogledu nanjo mnogi zelenijo in še posebej takrat, ko Tina skoči v zapeljive kopalke in osupne vse okoli sebe, saj je zares prava krasotica, ki obrača številne glave, kakor je bilo tudi pred časom, ko je smuknila v dvodelne rdeče kopalke in se samozavestno sprehodila po plaži.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

To, da Tina obožuje poletje, to seveda ni skrivnost in da je rada na čudovitih plažah, je mnogim znano, mnogi pa so navdušeni tudi nad trenutki, ko jo lahko vidijo v kopalkah in ko jim privošči pogled na svojo popolno zadnjico. Ko je pred časom blestela v rdečih kopalkah, je mnogim nagajala domišljija in so se jim prikradle poredne misli, posnetek pa pove več kot tisoč besed.

Preberite še: 

Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh 
 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu