Ko boste videli zaobljeno zadnjico Jasne Kuljaj, boste obnemeli, fotografija, ki je ne gre zamuditi

Ko boste videli zaobljeno zadnjico Jasne Kuljaj, boste obnemeli, fotografija, ki je ne gre zamuditi (foto: Planet TV) Planet TV
10. 6. 2020

Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj je prava zapeljivka, ki ima takšne obline, da jih enostavno ni mogoče spregledati.

Jasna Kuljaj je ena tistih srečnic, ki je tudi po karanteni pokazala povsem nedotaknjeno postavo, še več, zdi se, da so njene obline le še bolj zapeljive.

Nedavno je pokazala, kako poteka snemanje oddaje Pri Črnem Petru in kako je videti v zakulisju snemanja, ko ima celotna ekipa pavzo. V času pavze se Jasna uleže kar na tla in glavo tišči k ventilatorju, da bi se vsaj malo ohladila, ker se televizijski studii od vseh luči in kamer navadno močno segrejejo in zato je ohladitev še kako dobrodošla.

Iznajdljiva Jasna, ki je seveda izkušena televizijska voditeljica, je tako vajena že vsega hudega in vseh mogočih pogojev snemanja, zato ji tudi vročina v studiu ne pride do živega in vedno najde način, kako poskrbeti zase in za svojo pričesko.

Verjetno jih je le malo opazilo ventilator, vsi so gledali le v Jasnino zapeljivo zadnjico, ki je bila tokrat še posebej sanjska.

Priporočamo