Ko pada sneg, se počutim kot otrok, pravi David Urankar

david urankar (foto: Marko Dolbelo Ocepek) Marko Dolbelo Ocepek
13. 12. 2019

Vedno zgovorni obraz nacionalne televizije, David Urankar, ki se trenutno z družino potepa po prazničnem Dunaju, je eden tistih, ki ima še kako rad sneg, predvsem zaradi smučanja po belih strminah.

"Vsi že komaj čakamo prve snežinke. Ko pada sneg, se počutim kot otrok, veselje pa hitro mine, ko se je treba kam odpeljati z avtom in potem po navadi vsaka pot traja vsaj še enkrat toliko, kot ponavadi. Sneg imamo radi tudi zaradi smučanja, Liam je letos z babico in dedkom že odprl sezono, mi pa jo bomo v naslednjih dneh," nam je zaupal simpatični televizijski voditelj David Urankar, ki nam je še zaupal - glede na to, da so pred vrati prazniki -, da začnejo doma z okraski in drevesom ob prvi priložnosti, ko so vsi doma, saj tako združijo prijetno s koristnim.

"Zadnjih par sezon imamo na balkonu svetlečega jelenčka s sanmi in na oknu snežinko. Kar se okraševanja smrečice tiče pa vedno sodelujemo vsi, letos bo ta prazničen čas še bolj poseben, saj bo to prvi Božič, ko smo štirje," je strnil Urankar.