Ko se je Simona zjokala, je ugledala vizijo

Vir: Lea
31. 10. 2013

Tekmovalka v šovu Top 4 s Tjašo Kokalj Simona Konye je kljub izpadu postala najbolj prepoznavna izmed vseh deklet, in sicer zaradi dejanja voditeljice, ki ga ob vstopu v šov vsekakor ni pričakovala.

Najprej je šokirala Tjašina ocena Simoninega stajlinga, da bi sama raje stala gola kot v njeni obleki, nato pa ji je obleko še mrtvo hladno razrezala. A Simona se trudi iz doživetega potegniti le najboljše.

"Želela sem izstopiti iz sence, v kateri sem živela. Želela sem spremembe, želela sem dokazati drugim dekletom, da če verjameš in upaš vase, lahko narediš marsikaj. Mislila sem, da bom zmožna. Res sem se ob Tjašinem odzivu počutila katastrofalno. A ostala sem močna in sprejela kritiko. Bila sem prizadeta, ni mi bilo vseeno. Ko sem se dobro zjokala, pa sem se trdno oprijela vodila, da se vsak poraz lahko spremeni v uspeh," nam je zaupala Simona.

Izkoriščena!?

Gledalci so javno izrazili mnenje, da so Simono v šovu izkoristili, a pravi, da se motijo. "Sama sem se odločila, da se prijavim, hotela sem uiti iz te sence, hotela sem spremembe, hotela sem preizkusiti samo sebe. Hotela sem dokazati, da ne glede na to, da imaš na sebi kakšen odvečen kilogram, lahko dosežeš marsikaj. Moraš upati, verjeti vase. Vse to povem tudi tistim, ki me na ulici ustavljajo in poskušajo potolažiti," pravi mladenka.

Več o Simoninem življenju in tem, kaj poreče na to, da so ji sotekmovalke na Facebook zapisale, da so vesele, da je izpadla, izveste v aktualni številki revije Lea.

Priporočamo