Ko smo bili v kopalkah, so bili telefoni na varnem, hudomušna pove Nuška Drašček

Ko smo bili v kopalkah, so bili telefoni na varnem, hudomušna pove Nuška Drašček (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
27. 8. 2019

Nuška Drašček, ki je že vpeta v številne projekte, saj jo naslednje dni čakata nastopa tako na koncertu v Trbovljah kot tudi na Čarobnem dnevu v Arboretumu, se je nekaj dni nazaj vrnila iz zasluženega dopusta.

In kje vse se je to poletje potepala priljubljena glasbenica? "Na dopust smo odšli en teden po moji vrnitvi v Slovenijo iz Belgije, kjer sem gostovala v predstavi Italijanka v Alžiru, kjer sem pela glavno vlogo, Isabello. Tudi letos smo šli na že lansko leto preverjeno lokacijo, ki nam zelo ustreza, ker je hiša praktično zraven obale. Morje čisto, gneča ni prehuda, za otroke vrhunsko. Na oddih smo odšli skupaj še z eno družino, tako da so se otroci zabavali, odrasli pa smo imeli čas za kavice, 'čvek' in prebiranje knjig. Jaz sem se seveda tudi malo učila za novo operno sezono (prebirala besedilo Ivane Orleanske, ki se bo izvajala v ruščini terin poslušala posnetke z izgovorjavo), sicer pa smo plavali, počivali in predvsem uživali," je odgovorila vedno zgovorna Nuška Drašček, ki je za zaključek še hudomušno dejala, da kakšnih poletnih fotografij v kopalkah nima, saj so bili takrat telefoni na varnem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri