Ko smo mislili, da smo pri Jasni Kuljaj videli že vse, je oblekla ultra kratko majico in razgalila popoln trebušček

18. 5. 2023
Deli
Ko smo mislili, da smo pri Jasni Kuljaj videli že vse, je oblekla ultra kratko majico in razgalila popoln trebušček (foto: Instagram/Jasna Kuljaj)
Instagram/Jasna Kuljaj

Voditeljica Jasna Kuljaj je pred poletjem že v tako dobri formi, da ji mnogi še kako zavidajo.

Voditeljica Jasna Kuljaj je vsako leto na plaži prava morska sirena, ki res osuplja s svojo postavo in vse se zdi, da bo tudi letos tako, vsaj po tistem, kar smo uspeli videti do zdaj. Jasna je namreč že zdaj pokazala, da je njena postava do potankosti izklesana in takšna, da bi jo želel imeti številne.

Ko je nedavno objavila kratek posnetek z ene od ljubljanskih rekreativnih točk, so številni noro obračali glave, kako jih tudi ne bi, ko pa je bila videti zapeljiva kot že dolgo ne. Za popoldansko rekreacijo je izbrala ultra kratko majico, ki je seksi poskakovala okoli nje in pri tem ves čas razkrivala njen razgaljeni trebušček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Vsem je kar zastajal dih, tudi tekačem, ki so tekmi mimo nje in jih je Jasna začela glasno vzpodbujati. Vse se zdi, da je že povsem nared za sezono kopalk, seveda pa se nadejamo, da bo tudi letos delila z vsemi, kakšne si je izbrala za to poletje.

Vsekakor se že veselimo njenih počitniških dni, lani je uživala v Dalmaciji in ob jezerih. Verjamemo, da ima tudi to poletje velike načrte in mnogi jo bodo z veseljem spremljali v njenih objavah.

Preberite še: Nataša Pirc Musar je pokazala svoj razkošen vrt, ki je mnogim vzel sapo

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik