Ko te v kopalnici pričaka tako sporočilo, ostaneš brez besed, to se je zgodilo srčni izbranki Jurija Zrneca!

19. 5. 2021
Deli
Ko te v kopalnici pričaka tako sporočilo, ostaneš brez besed, to se je zgodilo srčni izbranki Jurija Zrneca! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

To pa je res izjemno romantično, tako sporočilo nas verjetno razveseli čisto vse!

Pevka in ustvarjalka Aleksandra Ilijevski in igralec Jurij Zrnec sta znan par, ki pa svoje zasebnosti medijem ne razkriva prav pogosto. Aleksandra občasno na Instagramu objavi kakšen prisrčen prizor iz njunega vsakdana, ki ga sledilci z navdušenjem pozdravijo.

Tokrat je objavila lep prizor - sliko sporočila, napisanega na listek in prilepljenega na ogledalo v kopalnici. Na listku piše: "I love you", to pa so besede, ki si jih vsi želimo čim pogosteje slišati, saj je res lepo biti ljubljen in ljubezen vračati. Aleksandra ni razkrila, kdo je avtor tega zapisa. Lahko bi sklepali, da ji je romantično sporočilo pustil njen Jurij, a tega z gotovostjo ne moremo reči.

V vsakem primeru je lepo s takimi besedami skočiti v nov dan, tudi če si jih namenimo sami. Ja, ljubezen je pomembna reč - a naj se ta začne pri sebi. Treba se je naučiti imeti rad najprej sebe, saj potem imamo lahko iskreno radi tudi druge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Ilijevski (@aleksth)

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec