Komentatorska oddaja Od težaka do junaka letos z novimi komentatorji

Komentatorska oddaja Od težaka do junaka letos z novimi komentatorji (foto: Planet Tv) Planet Tv
9. 3. 2018

Kandidati, ki si bodo v novi sezoni The Biggest Loser Slovenija skušali prigarati čim bolj vitko postavo, bodo znova pod drobnogledom voditeljice Jasne Kuljaj, ki se ji bodo tokrat pridružili komentatorji Andrej Milutinović, Indira Ekić in Tadej Bricelj. Oddaja Od težaka do junaka bo prvič na sporedu 21. marca ob 22.35.

V ponedeljek, 19. Marca, se ob 21.00 na Planet TV začenja nova sezona najtežje preizkušnje The Biggest Loser Slovenija. Prve oddaje bodo posvečene predstavitvam kandidatov. V sredo, 21. marca, pa bodo ob 22.35 voditeljica Jasna Kuljaj in komentatorji Andrej Milutinovič, Indira Ekić in Tadej Bricelj v prvi komentatorski oddaji Od težaka do junaka že lahko stavili na svoje favorite.

»V prvi sezoni je občinstvo našo oddajo vzljubilo predvsem zato, ker smo komentirali spontano in direktno. V ekipi imamo dva nova komentatorja, Indiro in Tadeja. Računam, da se bosta dobro vklopila v ta 'težaški' duh. V matičnem šovu nastopajo 'luzerji', torej ljudje, ki zgubljajo kilograme, mi pa smo 'težaki' - predvsem v smislu, da moramo malce 'zatežiti', se ob kaj obregniti, zastriči z ušesi in kdaj dvigniti kakšno obrv. To je naša naloga, obenem pa smo se v prvi sezoni velikokrat nasmejali do solz in prepričana sem, da se bo jokalo tudi v tej, ki je pred nami«,o novi sezoni pravi voditeljica Jasna Kuljaj.

"Oba nova sokomentatorja poznam že od prej. Sta zelo prijazna in energična, zato verjamem, da se bomo dobro ujeli," je o sokomentatorjih povedal Andrej Milutinovič, ki bo kot osebni trener zagotovo najbolj opazil strokovno plat šova.

Najuspešnejša ženska tekmovalka prve sezone Indira Ekić je nad svojo novo vlogo navdušena: "Vesela sem, da so me povabili v ekipo. Ker ni dolgo tega, ko sem bila na mestu tekmovalcev, bom najbolje od vseh vedela, kakšne občutke imajo in kaj doživljajo."

Tadej Bricelj pa obljublja, da bo zelo samosvoj komentator: "Sem zelo kritičen tako do drugih kot do sebe, česar ne bom skrival. Če bo potrebno, se bom pošalil tudi na svoj račun, sicer pa mi je zgodba tekmovalcev, kar zadeva hujšanja znana tudi osebno, zato se bom zlahka vživel."