Miša Margan je končno izbrala poročno obleko

Ker je precej tradicionalna, se je Miša odločila, da jo bo izbranec v obleki videl šele na poroki. (foto: Lea) Lea
Vir: Lea
9. 4. 2015

Res je, Miša Margan se je v svojega izbranca Gorazda zaljubila na prvi pogled. Pred sedmimi leti, ko sta se srečala, je preskočila iskrica. Ustvarila sta si dom in družino, zdaj pa je na vrsti še poroka.

Lastnica Poročne kamrice Darja Klasinc je Miši pomagala pri izbiri njene sanjske poročne obleke.
Skupaj s fotografinjo Natalijo Jelušič Babič sta že posneli nekaj čudovitih poročnih fotografij.

Miša se že pripravlja na poroko, katere organizacijo je prevzela popolnoma v svoje roke. "V svoji 15-letni karieri na področju marketinga in organizacije prireditev sem pridobila številne izkušnje, ki so mi zdaj prišle zelo prav. Poleg tega svojega dogodka ne morem dati iz rok in ga zaupati nekomu, ki ga sploh ne poznam. Ne nazadnje stvari najbolje sam izpelješ. Zato sem hitro vse potrebno spravila pod streho," v šali pove Miša.

"Pred nekaj meseci sem vodila tudi poročne sejme, kjer sem si že ogledala čudovite poročne obleke. Pravo sem našla v Poročni kamrici, ki je v Spodnji Hajdini pri Ptuju. Tam si lahko ogledate poročne obleke priznanih blagovnih znamk iz Španije, Italije in Nemčije in med njimi izbirate. Lastnica Darja je lani odprla čudovit salon, v katerem najdeš res prekrasne obleke. Že na njihovi spletni strani, ko sem si izbirala modele, se nisem mogla odločiti in nenadoma sem imela deset oblek, ki bi jih oblekla na poročni dan. (smeh) Ponujajo namreč priznane blagovne znamke, kot so Agnes, Demetrios, Cosmobella, Orea Sposa in Pepe Botella."

Priprave

Miša si je obleko že izbrala, našla pa je tudi obleke za družice in svojo večerno obleko. "Kar nekaj časa sem iskala obleke za družice in z Darjo sva našli rešitev. Obleke Demetrios so namreč fantastične in moje družice bodo zagotovo blestele. Lastnica Poročne kamrice Darja mi je svetovala in pomagala izbrati tako poročno obleko kot tudi obleko, ki jo bom nosila po protokolu. Obleke so res izjemne in komaj čakam, da bodo prišle v Slovenijo.

Veselim se pa tudi družic, saj bodo njihove obleke res posebne," doda. Miša ima namreč zanimiv nabor družic. Ob njeni strani bodo nekdanje manekenke in miss Slovenije Tadeja Ternar, Martina Kšela Krous, ki bo prišla iz Avstralije, Tina Pulko Yildirim (iz Švedske) in njena prijateljica ter fotografinja Natalija Jelušič Babič. "Natalija ima še eno vlogo, in sicer bo poskrbela za čudovite poročne fotografije. Ampak da ne bomo tisti dan v stresu, bomo poročne fotografije naredili dan pozneje." Miša in Gorazd se bosta poročila na terasi hotela City v Mariboru, kjer bo potekalo tudi celotno slavje.

"Obred bo na terasi, potem pa nas bo čakala kočija, s katero se bomo zapeljali po Lentu. Seveda je še nekaj presenečenj, a vseh ne smem zaupati," se še zasmeji.