Končno je tudi Faki dočakal tako težko pričakovane obiske

27. 11. 2015

Fakijeva želja se je končno izpolnila. Končno je dočakal obisk domačih. Ko so se Hana in nečaka približevali posestvu, jim je Faki šel nasproti in končno je lahko v objem stisnil svojo hči. Faki je med druženjem s svojimi bližnjimi potočil tudi nekaj solz, Hano pa je povprašal tudi o Maruši. Kasneje jim je še nekoliko razkazal posestvo. Pred odhodom je Hana povedala, da je prepričana v očkovo zmago.

Še nekaj cvetk s kmetije:

  • Saška je še zadnjič pred dvobojem obiskala dvobojevalca. Najprej se je pogovorila z Dominiko. Povedala je, da je kljub vsem preprekam, posebej v zadnjem tednu, ko je prišla navzkriž z mentorjema in tekmovalci, ponosna nase in je prepričana, da bilo njeno bivanje na posestvu uspešno, konec koncev je zadnja ženska, ki še ostaja v igri za 50 tisoč evrov. V areni se najbolj boji igre znanja, ampak dala bo vse od sebe, da premaga Miho.
  • Miha ima odgovorno nalogo, saj mora izločiti zadnjo žensko, da izpolni načrt, ki so si ga zadali fantje. Kljub vsemu pa Dominike ne podcenjuje. Meni, da bo Dominika težka nasprotnica, saj velja za fizično in psihično močno žensko. Tudi poraza ne izključuje, saj so igre v areni takšne, da se ženske lahko enakovredno kosajo z moškimi. Na koncu je zaupal še vrstni red dvobojev. Najprej se bosta preizkusila v znanju, nato v spretnosti in na koncu v moči.

Življenje na posestvu se počasi ustavlja, a dela za tekmovalce je še kar nekaj.

  • Niko je dobil najtežjo nalogo izmed vseh, saj je bil zadolžen za čiščenje stranišča. Tako je imel priložnost spoznati najbolj intimne podrobnosti iz življenja sotekmovalcev. Nekatere najdbe so bile prav impresivne in tekmovalci si niso mogli kaj, da jih ne bi pokomentirali.

Tekmovalci pa so izvedeli še nekaj, kar jim ne da miru, namreč ...

  • da se jim bodo v kratkem pridružili izpadli tekmovalci. Nihče nad tem ni bil pretirano navdušen. Posebej povratek Maje in Maruše zna vnesti nekaj nemira. Faki je opazil, da je Niko čisto drug človek, če Maje ni v bližini. Tudi Bruno je izrazil zaskrbljenost nad povratkom Maje. Na drugi strani pa Franca skrbi, da se je komu od izpadlih zameril in da bodo morali pogrevati stare spore.

Če bodo izpadli tekmovalci lahko glasovali, koga bodo izločiti iz igre za glavno nagrado, potem se Franc boji, da je Faki ogrožen. Posebno, če bodo namesto dela ocenjevali medsebojne odnose. Faki pa vseeno misli, da se ni nikomur tako zelo zameril, da bi zaradi tega glasovali proti njemu.

Obisk za Fakija!

Z ženskami je hudič!

Čiščenje.