Konec ljubezeni: ta znani Slovenec čisto šokiral, dve leti po poroki že ločen, posteljo pa mu že greje nova ljubezen

Ciril Komotar, ustvarjalec izjemno uspešnega vloga Komotar minuta (foto: Goran Antley) Goran Antley
1. 11. 2021

Vse se zdi, da je priljubljeni vplivnež in vloger Ciril Komotar od nedavno ločen in že sveže zaljubljen.

Tina Komotar, ki jo številni na Instagramu bolje poznajo pod imenom Bizi mami, je svoje sledilce nedavno močno šokirala, ko je kar med odgovarjanjem na vprašanja svojih sledilcev sporočila, da je ločena. Ja, ločena, prav ste prebrali.

Ciril Komotar in Tina, sta veljala za skladen znani parček, ki se je po letih skupne poti leta 2019 sprehodil do oltarja, kjer sta si prisegla večno zvestobo.

A vse se zdi, da je bila njuna sreča kratkega veka. Ciril za zdaj še ni spregovoril o tej boleči temi, za zdaj pa je jasno le to, da boste na njunih profilih le s težavo našli kakšno skupno fotografijo.

Vse glasneje pa postajajo govorice, da priljubljeni Komotar po ločitvi ni ravno osamljen, saj se v njegovih vlogih že nekaj časa pojavlja skrivnostna lepotica, ki pa ni njegova bivša žena Tina. Ko je omenjena lepotica pred časom na svojem profilu objavila njuno skupno fotografijo, je ob njej zapisala, da se znova počuti, kot da bi bila stara 17 let.

Vse se zdi, da se nam obeta nov parček na slovenski družabni sceni, na potrditev z njune strani pa bo verjetno potrebno še malo počakati.