Konec ljubezenske pravljice med Iryno Osypenko in Matjažem Nemcem

Konec ljubezenske pravljice med Iryno Osypenko in Matjažem Nemcem (foto: Aljoša Videtič) Aljoša Videtič
Vir: Nova
26. 11. 2018

Postavna manekenka Iryna Osypenko in njen mož, poslanec Matjaž Nemec, sta na slovenski medijski sceni v zadnjih letih veljala za enega najlepših parov. 

A pred dnevi je vso slovensko javnost kot strela z jasnega presenetila udarna novica, da se par po sedmih letih zakonskega življenja ločuje. Dolgonoga in vedno elegantna manekenka Iryna in njen Matjaž sta svojo ljubezen s prečudovito poroko okronala 25. junija 2011 na dvorcu Zemono. Z javnostjo sta vsa leta vedno delila lepe, sončne trenutke iz zasebnega življenja, kjer je bilo vedno le vprašanje časa, kdaj bo srečna družinica javnost razveselila z novico o novem družinskem članu.

Žal se to ni zgodilo, čeprav so mediji večkrat Iryno povprašali, ali s svojim možem načrtujeta povečanje družine. Vedno je zelo nazorno razkrila, da je za otroka še čas ter da je trenutno pri njej v prednosti njena kariera. Seveda smo se ob tej res nepričakovani novici, da se par ločuje, obrnili tako na Iryno kot na Matjaža, da nam sama razkrijeta, kaj je vzrok njune odločitve. Očitno sta imela težko zakonsko krizo, ki je pripeljala do razhoda.

Iryne nam do zaključka revije Nova ni uspelo priklicati, saj se na naše klice in sporočila ni odzvala. Smo pa imeli srečo pri njenem nekdanjem možu, danes že Iryininem prijatelju Matjažu Nemcu, ki je vse potrdil z besedami: “To je to. Odločila sva se, da si dava možnost in da odslej rasteva vsak po svoje, na način, ki bo nama omogočal nove poti. Oba sva hvaležna, da je najina ljubezen prerasla v iskreno in srčno prijateljstvo.”Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Goran Antley, Aljoša Videtič, Sašo Radej

Priporočamo