Konec ljubezni: Počilo je tudi v zakonu Ize in Sama Logina, to sta povedla po koncu zakona

Konec ljubezni: Počilo je tudi v zakonu Ize in Sama Logina, to sta povedla po koncu zakona (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
2. 10. 2021

Kot strela z jasnega je udarilo, da sta se ločila tudi najbogatejša Slovenca Samo in Iza Login, novico o njuni ločitvi pa je Samo že potrdil na svojem Facebook profilu in prosil, da se mediji ne vmešavajo v njuno zasebnost.

“V izogib ugibanjem, napačni interpretaciji in morebitni posledični zmedi, prijatelje in javnost obveščava, da sva se v osebnem življenju ločila,” je na svojem Facebook profilu izpoved začel Samo Login.

"Da novinarji nimajo pravice posegati v najino zasebnost več kot je sama razkrijeva, je odločilo tudi Okrožno sodišče v Ljubljani v postopku zoper Reporter media,” je še dodal.

Tanja Žagar nič več ne skriva, kakšen oče je Miki in kakšen je do otrok

“Ker so najini skupni cilji glede prihodnosti človeštva in našega planeta višji od najinih zasebnih, z ekipo Login5 Fundacije še naprej skupaj delava na uresničevanju našega poslanstva,” je svojo objavo zaključil Samo Login.

Novica je mnoge presenetila, seveda pa to ni prva takšna novica ta teden, odmeva še vedno tudi to, da je od nedavno znova samska balerina Ana Klašnja, ki se je razšla s svojim dolgoletnim partnerjem Miho Krušičem.