Konec ljubezni: Počilo v zakonu Gorana Dragića!

Konec ljubezni: Počilo v zakonu Gorana Dragića! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2021

Kot strela z jasnega so udarile govorice, da naj bi se naš vrhunski košarkar Goran Dragić in njegova soproga Maja razšla. Košarkar naj bi se tudi že preselil v svoje stanovanje, njegovi kolegi pa naj bi bili nad nastalo situacijo kar zaskrbljeni.

In kako se je sploh začela njuna ljubezenska pravljica? Že mnogo prej, preden sta leta 2013 prvič dahnila usodni da s civilno poroko in nato eno leto kasneje še s cerkveno, ko sta se poročila v pravoslavni cerkvi. Leta 2013 sta svojo ljubezen kronala s sina Mateom, dve leti kasneje pa ju je razveselila še hčerka Victoria.

Maja je bila tisto dekle, ki je z Goranom hodila še v času, ko je s starši živel v skromnem stanovanju v ljubljanskih Kosezah. Leta 2008 je odšla z njim v Phoenix, kjer se je začela njegova ameriška košarkarska pravljica. In zdelo se je, da je pravljica tudi njuna ljubezen. A očitno temu ni bilo tako. Še tako velike ljubezni se ohladijo, in tako naj bi se zgodilo tudi z Goranom in Majo.

Očitno kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance doživlja spremembe na vseh življenjskih področjih. Lani je s svojo ekipo Miami Heat zaigral  v velikem finalu lige NBA, letos pa je po šestih letih zamenjal delodajalca in podpisal za Toronto Raptors.

Priporočamo