Konec ljubezni tudi za Vesno Milek in Milana Gregorna?

Vir: Story
5. 12. 2013

Novinarka in publicistka Vesna Milek sicer slovi kot ženska brez dlake na jeziku, ki zna svoje mnenje, četudi je ostro, zelo dobro izraziti. Ko pa pride do osebnih zadev, je veliko bolj redkobesedna. Takšen je bil tudi njen odgovor, ko smo jo pobarali, koliko resnice je v tem, da sta se s partnerjem Milanom Gregornom razšla.

 "Razumite me, da o tem ne bom govorila," smo bili veseli, da se je vseeno odzvala, saj vsi vemo, da nikoli ni privolila v fotografiranje na svojem domu, prav tako ni privolila v fotografiranje družine, otroka, nikoli ni govorila o svoji zasebnosti.

"Razgaljanja zasebnosti je v tej naši mali državi preveč, sama pa o svoji intimi govorim že skozi svoje pisanje, tako da imam pravico, da za druge medije o tem molčim," je še tekla naprej beseda z Vesno.

Seveda jo popolnoma razumemo, vseeno pa smo bili veseli, da se nam je zaupala in pridala še pojasnilo: "S partnerjem sva se odločila, da si vzameva nekaj odmora in se za nekaj časa preseliva vsaksebi. Včasih pridejo obdobja, ko ne znaš, ne moreš živeti dvojine. Otrok ima starša, ki ga ljubita in skrbita zanj, to je najpomembnejše," nam je še zaupala pisateljica in publicistka.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 50/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 50/2013

Story Story 50/2013, od 04. 12. 2013

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri