Kopalke, ki jih nosi Ana Klašnja, razkrivajo njeno izklesano postavo, ki ji jo zavidajo precej mlajša dekleta

Kopalke, ki jih nosi Ana Klašnja, razkrivajo njeno izklesano postavo, ki ji jo zavidajo precej mlajša dekleta (foto: POP TV za Slovenija ima talent) POP TV za Slovenija ima talent
20. 6. 2022

Ne skriva dejstva, da je naravnost zaljubljena v poletje!

Naša balerina Ana Klašnja je komaj dočakala poletne dneve, ki jih rada preživlja ob vodi, tako ob bazenih kot ob morju. Za njo je naporno leto, polno uspešno izpeljanih projektov in drugih delovnih obveznosti, zato se veseli prostih dni, ki so pred njo.

Ta lepa Slovenka je nekoč grela posteljo Ladu Bizovičarju in takšna lepotica je še danes

Minuli konec tedna se je mudila na Krasu, kjer je poiskala kotiček samo zase in se ob bazenu brezskrbno prepuščala božanju sončnih žarkov. Svojim sledilcem je pokazala, kakšne kopalke je izbrala zase. Modrček brez naramnic v črni barvi in črno-bel spodnji del kopalk je kombinacija, na katero Ana prisega v tej sezoni.

No, številni so opazili, da je njena postava resnično izklesana, trebušček pa neverjetno čvrst. Za tem pa stoji njena disciplina in trdo delo, saj kot balerina mora paziti na svojo formo.

Dopusti so pred vrati in prepričani smo, da si bo Ana znala vzeti čas samo zase in za svoje najbližje in da si bo napolnila baterije za nove podvige.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)