Kopalke, ki jih nosi Rebeka Dremelj, boste zagotovo hotele imeti, samo poglejte si ta prizor!

Kopalke, ki jih nosi Rebeka Dremelj, boste zagotovo hotele imeti, samo poglejte si ta prizor! (foto: Instagram) Instagram
30. 6. 2021

Ah, marsikatera med nami pozna zagato, povezano s kopalkami ...

Nimamo idealnih postav, razen če nismo manekenke - in ja, večina žensk pač ne spada v to kategorijo. Zato smo pri izbiri kopalk previdne, saj bi rade poudarile tisto, kar nam je na nas najbolj všeč, in malce prikrile točke, za katere se nam zdi, da niso ravno najlepše. A bistvo je v tem, da smo najlepše in najbolj samozavestne, če sprejmemo svoje telo točno takšno, kakršno je.

To dobro ve tudi priljubljena pevka Rebeka Dremelj, ki se ne obremenjuje s kakšnim odvečnim kilogramčkom (no, nam se zdi njena postava super) in s kakšno strijo, posledico dveh nosečnosti. Pogosto sama poudari, da se sprejema z vsemi svojimi pomanjkljivostmi vred in jih tudi samozavestno nosi. To je pokazala s prizorom, ki je marsikoga pustil brez sape. Za to poletje je izbrala dvodelni bikini rdeče barve, ki ji pristoji kot ulit, in se med počitnicami postavila pred objektiv.

Res se lahko samo strinjamo, da je lepa in postavna, kot je vedno bila. Pomembno je, da se v svoji koži dobro počuti, kar se odraža tudi navzven. "Sončni zahod je dokaz, da ne glede na to, kaj se dogaja v dnevu, je vsak dan lahko na koncu lep!," je zapisala, njeni sledilci na družbenem omrežju pa so se z njo na vso moč strinjali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)