Košarkarja Žiga Dimec in Klemen Prepelič pred oltarjem

Košarkarja Žiga Dimec in Klemen Prepelič pred oltarjem (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
10. 7. 2018

Letošnje leto je pomemben mejnik v Klemenovem življenju – po zaroki v mestu ljubezni se je namreč s svojo veliko ljubeznijo Tamaro sprehodil do oltarja.

Parček si je še pred velikim dnem privoščil zadnji oddih v Rovinju, nekaj dni zatem pa sta se golobčka poročila. Poleg tega se bo par kmalu razveselil prvorojenca, saj je Tamarin trebušček prijetno zaobljen tudi na poročnih fotografijah. Na njih mladoporočenca pozirata tudi ob čudoviti torti, obloženi z makroni, ki so ju brez dvoma navdihnili med bivanjem v Parizu. Kaj kmalu pa bi par lahko francosko prestolnico zamenjal za Madrid, saj naj bi Prepeliča v svoje vrste vabil kraljevi Real. Španski velikan je bil odlična odskočna deska tudi za Luko Dončića, čigar predstave španskega prvenstva smo lahko spremljali tudi na Šport TV, brez dvoma pa se bo v njegovem dresu dobro znašel tudi Klemen.

Vendar pa Prle ni edini, ki je dahnil usodni da. Le dan pozneje se je poročil tudi njegov soigralec Žiga Dimec. Slednji je zvestobo obljubil svoji dolgoletni partnerici Adrijani, s katero imata sinčka Maksa. Parček se je odločil za pravljično poroko v Štanjelu, natančneje v prečudovitem Ferrarijevem vrtu. 

Besedilo: Maja Muhič //  Foto: Goran Antley, osebni arhiv

Priporočamo