Koširjeva vila - je šla v prodajo ali le najem?

26. 1. 2016

Nekdanji smučarski as Jure Košir in žena Alenka, ki o svojem zakonu ne želita govoriti v javnosti, sta konec preteklega leta čudovito vilo na Bledu prodala novemu lastniku za zajeten kupček evrov, bojda dva milijona.

In kdo naj bi bil novi lastnik? Naj bi bil tujec.

Mi smo zadevo raziskali in prišli do presenetljivega podatka, da je vila že nekaj mesecev v lasti družbe Grigorev Bled turistične dejavnosti, d. o. o., ki je v 100-odstotni lasti Alexeyja Grigoreva. Seveda smo želeli kaj več izvedeti o prihodnosti vile, ali se bo oddajala v najem premožnim tujcem in njihovim družinam, a žal se lastnik oziroma njegovo podjetje ni odzvalo na naše klice. Tako smo zadevo preverili še pri Turističnoinformacijskem centru Bled, kjer nam je prijazen moški brez zadržkov razkril: "Nič ne vemo o tem, saj smo za prodajo Koširjeve vile na elitni lokaciji izvedeli iz časopisov. Posel je očitno v popolni tajnosti potekal med prodajalcem in kupcem in najverjetneje ona dva res edina vesta, kaj čaka vilo v prihodnosti".

Nam je pa Jure povedal, da je kupca tudi osebno spoznal, ter da se, v nasprotju z vilo Rajka Hrvatiča, o kateri smo poročali v prejšnji številki Nove, njegova nekdanja hiša ne bo oddajala v najem, ampak jo bo bogati Rus uporabljal kot eno izmed svojih rezidenc po svetu.

ALOJZ PETROVČIČ, KAJA MILANIČ

Značke: Jure Košir

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri