"Kot da smo pobegnile iz živalskega vrta," pravi Rebeka Dremelj za Ano, Lorello in sebe, ta slika pa je razlog, zakaj

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
24. 11. 2022

Vedno se je rada hecala, občasno tudi sebe ne "špara."

Tudi zato jo imajo njeni oboževalci tako radi! Iskrena in neposredna Rebeka Dremelj zna v vsaki situaciji najti nekaj pozitivnega, kar je redka vrednota - in se tudi pohecati. To je naredila pred kratkim, ko je k sebi stisnila še dve znani in postavni dami, Ano Tavčar in Lorello Flego. Kaj pa je bil vzrok? No - vzorec na oblačilih!

TI škornji, ki jih nosi Saša Lendero, so čisto HUDI (nič čudnega, da so jo obkrožili znani in postavni slovenski fantje!)

"Cvet slovenskih deklet! 😂 Pa naj kdo oporeka, če si upa🤷‍♀️😂 Prisežem, da se nismo dogovorile kaj bomo oblekle, zgolj slučajno smo pasale skupaj! Kot, da smo pobegnile iz živalskega vrta! 😂😂😂 Gledate nas lahko v soboto popoldne na RTV Slo," je zapisala Rebeka in s tem jasno namignila na vzorec, ki so ga izbrale vse tri. Ana Tavčar nosi lepo bluzico z živalskim potiskom, naša pevka je izbrala čudovito obleko na preklop, Lorella pa je vse skupaj zaokrožila z diskretnim vzorčkom na čevljih.

Na spletu smo našli ta posnetek Manje (Kmetija) in komaj smo jo spoznali, tukaj so vse podrobnosti

Vse tri so videti fantastično in številni gledalci komaj čakajo sobotno oddajo, da vidijo, kaj bodo "zakuhale." Jasno je, da vse tri ne počivajo in se na vso moč ukvarjajo s svojimi projekti. Lepo jih je videti na kupu, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)