Kot otrok sem veliko plesal z mamo, gospe so hodile po ples, pravi Tomaž Mihelič, nova plesoča zvezda

3. 12. 2019
Deli
Kot otrok sem veliko plesal z mamo, gospe so hodile po ples, pravi Tomaž Mihelič, nova plesoča zvezda (foto: Miro Majcen / POP TV)
Miro Majcen / POP TV

V šovu Znan obraz ima svoj glas je sodnica plesnega spektakla Zvezde plešejo Katarina Venturini presenetila četrtega žiranta Tomaža Miheliča – Marlenno in mu sporočila veselo novico, da je prva razkrita zvezda nove sezone Zvezde plešejo.

"Tomaž, vem, da si velik oboževalec naše oddaje, zato je čas, da ti nekaj sporočim. Zelo boš moral paziti na stopala, ker si postal tekmovalec četrte sezone šova Zvezde plešejo. Čestitam," je novico sporočila Katarina Venturini. Presrečni Tomaž Mihelič je imel na odru Znanega obraza orosene oči. "Zdelo se mi je, kot da sem v oddaji Petra Polesa Dan najlepših sanj. Toliko presenečenj na kupu nisem imel v celem življenju. Nisem vedel, da bodo nastopile Sestre. Za to presečenje, pa so mi na generalki rekli, da me bodo gor poklicali, ker bomo imeli dobrodelno akcijo. Seveda sem bil takoj za, potem pa tako. Na mami prisežem, da nisem ničesar vedel in ko sem zagledal Katarino, se mi je zdelo, da sanjam. Verjetno se je videla reakcija. Prav pogledati si moram posnetek," je veselo novico komentiral Tomaž, ki je na vprašanje, če se danes začnejo plesne priprave, povedal: "Najprej bom rabil 14 dni dopusta, da se umirim. To je bila zame šok terapija."

Seveda nas je zanimalo tudi nekaj več glede njegovih plesnih korakov, zato smo se obrnili na Tomaža in ga povprašali o tem, kako blizu mu je ples in seveda šov Zvezde plešejo? "Gre vendarle za ultimativen šov ter za najbolj popularno licenčno oddajo na svetu, ki vsepovsod pobira nagrade. Zame je resnično vrhunska oddaja, poleg tega pa je tudi potrditev, da ljudje zelo radi plešejo in hkrati gledajo ples," je odgovoril Tomaž, ki je nato še dodal: "Že od prve sezone dalje sem si potiho želel, da bi me poklicali, hkrati pa sem močno upal, da bom prišel na vrsto. Letos sem sicer vse skupaj še najmanj pričakoval in tako se v oddaji Znan obraz ima svoj glas zgodilo najlepše darilo, sploh za nekoga, ki je zaljubljen v ples, saj plešem že od malih nog. Če se ne bi ukvarjal z glasbo, bi zagotovo plesal, če bi seveda imel možnosti. Ko sem bil še na Koroškem, tam ni bilo plesnih šol na tako visokem nivoju, ki bi ustvarjale plesne prvake! Sem pa zato kot otrok veliko plesal z mamo, gospe so hodile po ples ..."

Za konec smo Tomaža še povprašali, če ga je kaj strah, glede na to, da ga bosta ocenjevala dva vrhunska plesna mojstra. "Kje pa, dobivat nasvete, kritike in hkrati biti ocenjen s strani Katarine Venturini in Andreja Škufca, torej dveh najboljših plesalcev na svetu, ki veljata za plesno božanstvo v svetovnem merilu, je nekaj najboljšega, kar lahko nekoga, ki obožuje ples, doleti," je še odgovoril Tomaž Mihelič, ki komaj čaka, da se bo prihpdnjo pomlad zavrtel na zvezdiškem plesnem parketu.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk