Kralj Karl v kočiji norel na Kate in Williama, to jima je očital in tukaj so podrobnosti

8. 5. 2023
Deli
Kralj Karl v kočiji norel na Kate in Williama, to jima je očital in tukaj so podrobnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

Ste tudi vi opazili, da kralj Karl na kronanju kar nekaj časa ni stopil iz kočije? Zdaj pa je tudi jasno, kaj je botrovalo temu postopku.

Verjetno ste mnogi opazili, da kralj Karl III. pred Westminstrsko opatijo kar nekaj časa ni stopil iz kočije, čakal je skoraj 5 minut, zdaj pa je tudi jasno, kaj se v tem času dogajalo in zakaj je bila v kočiji takšna drama, ki bodočemu kralju ni bila niti malo všeč, saj ga je to zares zjezilo.

Tudi tokrat so na pomoč priskočili bralci z ustnic, ki so za Sky News povedali, da sta se Karel in Camilla v kočiji pogovarjala o vojvodinji Kate in princu Williamu, ki sta na kronanje zamujala. Tuji mediji pa poročajo, da njuna kočija ni mogla prehiteti Karlove. "Prav nikoli nismo točni, vedno se kaj zgodi ... To je že prav dolgočasno," se je jezil Karl.

Vse se zdi, da sta bila tokrat črni ovci kraljeve družine Kate in William, si je pa zato morda malo oddahnil princ Harry, ki pa v Londonu ni ostal prav dolgo, saj je hitel nazaj v ZDA, na praznovanje sinovega rojstnega dneva.

Preberite še: Neeee, po Saši Lendero se ločuje tudi ta zelo znan igralec, ki ga poznamo vsi!

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk