Kraljica Slovenije: Vročica pred izborom narašča

Vir: Govori.se
26. 10. 2011

Trenutno še aktualna kraljica Slovenije Monika Kraševec bo v soboto dobila naslednico.

Organizatorka izbora Duška Stanišič pravi, da je izbor za kraljico nekoliko drugačen, saj iščejo dekle, ki je tako na zunaj kot od od znotraj zelo lepa oseba. Pri tem je bila tekmovalkam v veliko pomoč gospa Neža Gregorčič Žgombič, ki jih je izobraževala na področju bontona in imela z vsako tudi osebnostni intervju. "Verjamem pa tudi, da bomo dekleta dobro spoznali na predpripravah v Bernardinu in v ta namen sem jim pripravila veliko aktivnosti - ne samo fotografiranja, ampak predvsem druženja," je še povedala Stanišičeva in dodala, da si vsi želijo sodelovati z osebo, ki je srčna. "Mandat traja leto dni in težko si predstavljam, da bi ob sebi imela zunanje lepo osebo, s katero ne bi mogel nihče sodelovati, se pogovarjati. Izredno pomembne so srčnost, prijaznost, inteligenca in prava mera samozavesti. Zato veliko pozornosti posvečamo izobraževanjem in osebnostnim intervjujem."

Vsa dekleta so za nagrado že dobila manikiro ter pedikuro v lepotnem salonu Belezza, izobraževanje o ličenju pri Make up Belli, izobraževanje o osebnem videzu podjetja Status 1 v sodelovanju z Modiano, zmagovalka bo s seboj na svetovni izbor odnesla mnogo oblek iz podjetja BT BIRO, ki daje zmagovalki v trajno last tudi krono, zmagovalke bodo lahko odnesle domov tudi čevlje, ki so si jih izbrale v Princess Shopu, kopalke PHAX podjetja Besamemucho, nakit, lente oblikovalke nacionalne obleke Oksane Preglav, dobile bodo neprecenljivo petdnevno bivanje v Vilah Park Bernardin Groupu ter romantična kosila ob morju v restavracijah Tri Vdove.


Izbor se bo začel v igralnem salonu Casino Bernardin ob 21. uri s plesno koreografijo vseh 15. kandidatk, ob 22. uri pa bo izbor odprl maneken Dennis Malačič, glasbeni gostje pa bo zasedba Explosions.

Priporočamo