Kranj se zgraža: Renata Peterka ga žura!

Vir: Lea
14. 3. 2012

Po vseh informacijah, ki so v zadnjih tednih prišle do medijev o paru Peterka, je zadnja, ki jo potrjujejo celo fotografije našega paparaca, morda še najbolj šokantna.

Vsem na očeh

V petek zvečer, ko je v Kranju, v okolici velikega nakupovalnega centra, vršalo od mladine zaradi nastopa skupine Mambo Kings, pa so zabrneli tudi naši telefoni. Ne le enkrat, večkrat zapored. Vsi klici po vrsti so nam sporočali le eno – kot se je izkazalo pozneje – za številne celo šokantno novico, da je med tistimi, ki se sproščeno in veselo zabavajo, tudi Primoževa žena Renata.

Le nekaj minut od prvega klica je trajalo, da je na kraj dogajanja prišel naš fotograf in že takoj ob vstopu v sicer nabito poln zabaviščni center zagledal Renato. “Renata je s prijateljico in prijateljem sedela za eno od miz priznanega kranjskega lokala. Skoraj dobesedno vsem na očeh. Ura je bila malo pred polnočjo, v centru je bilo ogromno ljudi, glasna glasba pa je bila pravo vzdušje za dobro zabavo. Ko sem pogledal proti mizi, za katero naj bi sedela Renata, se je informacija izkazala za pravilno. Hitro sem sprožil nekaj zaporednih ‘škljocev’ in takrat me je Renatin prijatelj opazil. Renata je burno reagirala in pogledala naravnost v objektiv. Dejansko sem pred tem lahko opazil, da sta se s prijateljico smejali, zabavali, Renata je bila tudi lepo urejena, kot vedno, ko smo jo srečevali zunaj. Vse je bilo idilično, le dejstvo, da njen mož, človek s katerim je preživela 17 let skupnega življenja, leži v Begunjah, je motilo pri tem,” nam je povedal paparac.

Več v reviji Lea.

Priporočamo