Kristina Mišović: Kot igralka prvič v Križankah

Kristina Mišović: Kot igralka prvič v Križankah (foto: Foto Sajo) Foto Sajo
Vir: Nova
23. 8. 2017

Da je lepa Kristina zelo sposobna in delavna punca, ni nobena skrivnost. Številnim se je dokazala predvsem z nastopanjem v muzikalu Alpska saga, ki 1. septembra prihaja celo v Križanke.

"Že nekaj let zaporedoma preživljam poletni čas delovno in poletje je zame vrhunec sezone. Lani sem tudi podpisala pogodbo z eno od največjih italijanskih agencij Visionair Events in letos so me med vsemi pevkami izbrali, da jih ekskluzivno predstavljam na vseh njihovih dogodkih in pri projektih. Ponosna sem na to, da kot pevka nastopam tudi na vseh njihovih 15 dogodkih v najprestižnejšem klubu v regiji Adriatic, Culture Clubu Revelin," pravi Kristina.

Tako da tudi to poletje igralka, pevka in plesalka ne bo dopustovala, saj je čas za delo. Tudi zaradi še ene predstave Alpska saga, ki tokrat prihaja v mesto, v Križanke. Franček piromanček, ta, ki je glavni na vasi, prihaja v prestolnico 1. septembra, da bi s svojim glasbenim talentom osvojil tudi najzahtevnejše občinstvo. Tako, ki ceni izvirno vsebino, dobre igralce in ima močno sporočilno vrednost. Glasbeno komedijo si je po Sloveniji in v matičnem gledališču Špas teater v dveh mesecih ogledalo rekordnih sedem tisoč gledalcev. Križanke bodo pika na i.