Kristina Mišović: Nič kaj preveč dopustniško v poletnih mesecih!

Potovanja so zame večinoma poslovne narave, potujem z ljudmi s katerimi delam in svojim dragim, s katerim sva tudi poslovno povezana. Poletje je super, ker obožujem dolge dneve in je pozitivna energija povsod okrog mene. Se pa pošteno bojim čebelic in os, ki me lovijo po plaži. Uh, ja in ne maram mrzle vode, ne grem v vodo, če se ne kadi iz nje (smeh).  (foto: Kristina Press) Kristina Press
3. 8. 2017

Lepa Kristina, ki je v zadnjih mesecih pridno nastopala z muzikalom Alpska saga, poletja preživlja delovno: »Že nekaj let zapored preživljam poletni čas delovno in poletje je zame vrhunec sezone. Veseli me, da je večina nastopov na morju, a žal je takrat premalo časa, da bi temu lahko rekla dopust.

"Vsak prosti čas izkoristim in obiščem Bohinjsko jezero, kjer mi neizmerno ugajata ozračje in energija. Letos teh prostih trenutkov žal še nisem imela."

Njen sanjski dopust je sicer Pig Beach, kjer si želi hraniti pujske ampak tudi letos bo za kaj takega premalo časa. Tudi na račun še ene predstave Alpska saga, ki tokrat prihaja v mesto, 1. septembra v Križanke. Franček piromanček, ta, ki je glavni na vasi prihaja v prestolnico, da bi s svojim glasbenim talentom osvojil tudi najbolj zahtevno občinstvo. Glasbeno komedijo si je širom Slovenije in v gledališču Špas teater v dveh mesecih ogledalo rekordnih 7.000 gledalcev. Zagotovo bodo Križanke tudi tokrat pokale po šivih.