Nepozabna dekliščina Kristine Pangos na Ibizi

Nepozabna dekliščina Kristine Pangos na Ibizi (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
20. 6. 2018

Dan s prijateljicami v objemu prečudovitega Portopiccolo in podaljšan vikend na Ibizi. To je recept za popolno dekliščino, kar je doživela tudi simpatična Kristina Pangos, ki se je na začetku junija poročila s plesalcem Miho Vodičarjem.

"Dekleta so me v nevednosti držala vse do konca. Sicer sem pričakovala, da se bo zgodilo nekaj, vendar se mi niti sanjalo ni, ne kaj ne kdaj. Povedala sem le, da dekliščine ne bi imela v središču Ljubljane in prodajala piškotov. Moja priča je razmišljala enako. Rada ima namreč malo drugačne, posebne stvari, tako je poskrbela tudi za najmanjše podrobnosti," pojasni Kristina, ki je za to priložnost od prijateljic prejela prav posebne kopalke z napisom 'nevesta', preostale pa so nosile takšne z napisom 'squad' - ekipa.

Kristina ni niti najmanj pričakovala, da se bo truma prijateljic pripeljala pred hišo in glasno hupala s trobljo, saj se je v kopalnici ravno pripravljala, da se s pričo odpravi na kavo. "Babe zmešane," v smehu opiše, kaj se ji je takrat motalo po glavi. Pridružila se je prijateljicam, ki so ji nadele krono in ji sporočile, da ima na voljo le tri minute za pakiranje toaletne torbice. "Svitalo se mi je, da bomo verjetno odšle nekam na morje, glede na to, da sem dobila kopalke. Navadno imam vse pod nadzorom, zato me je vse skupaj dobro vrglo s tira. Videla sem, da je nekdo že spakiral vse, kar bi sicer potrebovala. Moja priča je namreč dan prej, ko sem bila na obisku pri svakinjah, oblačila spakirala v kovček. Tako sem pograbila le majico in hlače ter se pustila odpeljati po primorski avtocesti. Ko smo zavile proti Gorici, sem pomislila: A me bodo že zdaj odpeljale v Brda? Potem pa mi je postalo jasno, da smo namenjene v Portopiccolo," razkrije rjavolaska.

Dekleta so se namestila v Beach Clubu in se pustila razvajati s prigrizki in koktajli. Čeprav niso bile edine, so vse zasenčile z venčki rož, vpetimi v lase, in usklajenimi kopalkami. Te padejo v oči tudi na fotografijah, ki jih je posnel Matia Ščukovt. Nastalo je dobrih tisoč fotografij, ob katerih bodo lahko dekleta obujala spomine na čudovit dan, preživet v dobri družbi.

"Vsi so mislili, da je kar hišni fotograf, tako so ga prosili, da posname tudi njih. Dobro smo se zabavali in se nasmejali," se spominja. Vendar pa presenečenja s tem še ni bilo konec. Peljale so jo namreč na letališče, kjer je v družbi poročne priče in prijateljice odpotovala na Ibizo. "Kaj, kakšno Ibizo, sem se čudila. V ponedeljek moram biti v službi. Niti sanjalo se mi ni, da je bilo vse dogovorjeno že aprila, sodelavci pa niso izdali niti besede. Ostala sem odprtih ust. Nekaj dni smo tako preživele na čudoviti Ibizi ter se zabavale na otvoritvenih zabavah v imenitnih klubih. To so bili dnevi, polni smeha. Po dolgem času sem spet lahko uživala s prijateljicama. Preden smo dobile partnerje, smo ves čas visele skupaj, potem pa se je naše druženje omejilo na kavice in telefonske pogovore. Zdaj smo končno imele čas zase. Odpravile smo se tudi na izlet s čolnom ter si izposodile kolesa. Imele smo se res luštno, še na letu nazaj smo pripravili zabavo, tako sem se v sredo vrnila polna energije.

Kristina Pangos: Nepozabna dekliščina na Ibizi

Vsi okrog mene so vedeli, vendar mi nihče ni izdal skrivnostnega presenečenja," veselo pojasni Kristina, ki so jo po prihodu domov čakale naporne priprave na veliki dan. Na njeno srečo se je lahko pri urejanju zadnjih podrobnosti poročnega dne zanesla tudi na poročno organizatorko Petro Starbek in svojega Miha. "Miha je imel veliko želja glede poročnega dne. Kaj takega sem pričakovala, saj je zelo vizualno bitje, čeprav moški navadno niso kaj dosti vpeti v poroke. Vesela sem, da se je angažiral in da ima svoje mnenje."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story13/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 13/2018

Story 13/2018, od 07. 06. 2018