Kristina pokazala obline, ki so bežale na vse strani in sporočila, kaj si misli o drami z Blažem

Kristina pokazala obline, ki so bežale na vse strani in sporočila, kaj si misli o drami z Blažem (foto: POP TV) POP TV
24. 1. 2023

Zmagovalka šova Sanjski moški Kristina Miler ne skriva, da ji je vsega počasi dovolj in da si želi le še miru.

Kristina Miler je bila zadnje tedne ves čas v središču pozornosti, saj se zgodbe okoli šova Sanjski moški kar niso in niso polegle.

Na dan so prihajale nove in nove sočne podrobnosti, razgovoril se je tudi Blaž, ki ni bil prav gentlemenski, še posebej takrat, ko je v enem od intervjujev povedal, da je v šovu spal z več dekleti in s tem morda povedal celo več, kot bi si katera od njih želela vedeti.

Kakorkoli že, po razhodu s Kristino so krožile številne govorice, med njimi pa tudi te, da naj bi bila za njun razhod kriva Arijanna. Molk je prekinila kar Kristina sama, ki je v enem od intervjujev dejala, da naj bi jo Blaž varal z mlajšimi dekleti, se dopisoval z njimi, kaplja čez roba pa je bila, ko si je na njen rojstni dan dopisoval z Arijanno, kar je Kristino zares prizadelo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Miler (@milerkristina)

No, vse se zdi, da ji je vse drame že pošteno dovolj in da si od vsega najbolj želi le miru in tega, da bi lahko v miru preživela dan. Na svojem Instagramu je tako zapisala: "Prednost dajem miru pred dramo in distanci pred nespoštljivostjo." Mnogi pa so bili predvsem navdušeni, ker je objavo pospremila s čudovito fotografjo, ki je razkrivala njene lepe obline, ki so bile videti zelo nagajive.

Preberite še: Lepoooo: Saša Lendero se je Mihi odločila dati še eno priložnost in tukaj so vse podrobnosti