Kristjan Grüner: Njegov cilj – sanjskih 100 kilogramov telesne teže!

Kristjan Grüner: Njegov cilj – sanjskih 100 kilogramov telesne teže! (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Lady
29. 11. 2017

Kristjan Grüner se je šov The Biggest Loser prijavil po tem, ko je na televiziji opazil oglas. Že prej se je zavedal, da se bo prej ali slej moral znebiti odvečnih kilogramov, ki so se mu nabrali z leti.

Nepravilna prehrana in premalo gibanja sta glavna razloga za preveliko težo. Kristjan s svojim avtomobilom zelo rad drifta, pri tem pa mu je teža povzročila nemalo preglavic.

»Največja motivacija je bila izguba odvečnih kilogramov. Ukvarjam se z driftanjem in zaradi teže sem neroden in počasen. Tudi za avto dodatna teža ni dobra.« Seveda je bila odločitev za začetek hujšanja podprta z zavedanjem, da prevelika telesna teža ni dobra za zdravje.

V ženski družbi

Ob vstopu v šov je povedal, da si želi izgubiti neverjetnih 50 kilogramov. Glede bivanja v hiši nima pripomb in pravi, da se je počutil odlično. Morda tudi zato, ker se je najbolje ujel z dekleti iz modre skupine. 

S Sabino, Mojco in Indiro je stkal prijateljske vezi, ki jih bodo ohranili tudi po šovu. Čeprav je Kristjan trenutno samski, meni, da bo med njimi vse ostalo zgolj pri prijateljskem odnosu. V hiši je izgubil 25 kilogramov in tako pristal na 139 kilogramih.

Zmago bi privoščil Indiri, vendar meni, da nima realne možnosti, saj ima premajhno telesno težo, da bi lahko izgubila več kilogramov kot preostali sotekmovalci. V njegovih očeh je največji favorit zato Bojan. Kristjan trenutno ni zaposlen, zato ima dovolj časa za nadaljevanje hujšanja, kar bo po njegovih besedah tudi storil. A njegova strast ostaja enaka. »Moje življenje se večinoma vrti okoli avtomobila. To je moj hobi.«

Ko ga vprašamo, ali bi poprijel za delo v specializirani delavnici za predelavo avtomobilov, se mu oči kar zasvetijo. "Uf, to bi bilo idealno!" Morda bo Kristjan imel srečo in bo našel svojo sanjsko zaposlitev, ob pridnem delu in vadbi pa izgubil še kakšen odvečni kilogram, da bo njegova telesna teža pristala pri sanjski stotki, ki si jo je zadal.

Besedilo: Aleš - Rod // Foto: arhiv Planet TV